Kewintova 2107
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
ano ano z 1,3 na 1,5 to bude veeeelky krok dopředu
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
tak,aby mi to tu neumřelo ... 07čka se zase probudila k životu-závada špatně seřazené kabely teď počká jen na doštelování ,ale už si konečně pamatuju jak ty zatracený káble maj bejt teďka 3 listopadu jde na technickou (asi svou poslední) Forman,a hned po něm půjde žigul,do té doby ještě musím převzdušnit brzdy,umýt a natřit spodek a taky opravit tu posranou elektriku na budíky .....
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
rikša už zase jezdí,takže žigul už nemusí tahat vlek s dřevem..... byl teda zasratej jak dobytek (hodinu jsem ho myl i s podvozkem včera) také jsem odhalil závadu nefunkčních budíků teď jen čekám až zachnout natřené třmeny na červeno ,a hodím je do auta už to bude snad oka s brzdama,takže dodělam ty budíky ,poprosím o pomoc jednoho hodného pána z fóra o seřízení.ještě bych rád vyměnil shnilej klínek na přednim okně.nějaké to foto jsou tu,ale fotky stylu 7x tady 7x tady
BTW: ty kola jsou nově natřený na černej prostředek a stříbrnej límec...neni to moc poznat http://kewint.rajce.idnes.cz/11.10.2009/#album
BTW: ty kola jsou nově natřený na černej prostředek a stříbrnej límec...neni to moc poznat http://kewint.rajce.idnes.cz/11.10.2009/#album
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Hm - zajímavé ... kdepak byla ta "elektrická" závada?? L.
PS: v sobotu ráno jedu do Chrasti a (asi) v neděli dopoledne zpět ... co Ty na to?
PS: v sobotu ráno jedu do Chrasti a (asi) v neděli dopoledne zpět ... co Ty na to?
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
Luděk Musil, To by byla paráda domluvíme se po icq problém byl v palubovém šťítu,nasadil jsem ičkový a ten jde,jenže má jinak rozložené kontrolky tak to bud zkusime proměřit nebo vyměnit.
dneska jsem měl "šťastný den" musím zaťukat,velké dík patří kámošovi co je na stejné škole,ale už ve druháku,takže už jedou na servise ukáža se semnou na sraze no pak děkuji mušketýrovi za třmeny,po dnešním nasazení je to opět o nečem jiném,dnes jsem dal pravý,při starém sem skoro rukou neotočil diskem a při nasazeném kole to šlo pěkně ztuha,kolo se po roztočení ihned zastavilo,tadyy se dá točit jednou rukou,při nasazení kola, se při roztočení ještě samo několikrát otočí při té příležitosti jsem vyměnil destičky také jsem opravil nesvítící brzdy, a nesvítící dálkové světla-problém v krutě zaoxidované pojistkové skříní-vyčištěna nuže mám z toho obrovskou radost forman je po technické,takže můžu strejčka a naše učiliště zase naplnit o jeden vůz na stk
dneska jsem měl "šťastný den" musím zaťukat,velké dík patří kámošovi co je na stejné škole,ale už ve druháku,takže už jedou na servise ukáža se semnou na sraze no pak děkuji mušketýrovi za třmeny,po dnešním nasazení je to opět o nečem jiném,dnes jsem dal pravý,při starém sem skoro rukou neotočil diskem a při nasazeném kole to šlo pěkně ztuha,kolo se po roztočení ihned zastavilo,tadyy se dá točit jednou rukou,při nasazení kola, se při roztočení ještě samo několikrát otočí při té příležitosti jsem vyměnil destičky také jsem opravil nesvítící brzdy, a nesvítící dálkové světla-problém v krutě zaoxidované pojistkové skříní-vyčištěna nuže mám z toho obrovskou radost forman je po technické,takže můžu strejčka a naše učiliště zase naplnit o jeden vůz na stk
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
pár věčerních fotek,dnes jsem konečně dodělal bzdy,a při té příležitosti sem při zkoušení zlomil anténu - rozjel jsem se uplně seshora z našeho kopce nakvaltoval za tři a roztáhl ho na 60-jak padlo 60 dupl jsme na brzdy,auto brzdí ihned a krásně rovně přijel jsem nahoru a ejhle anténa plandala okolo blatníku (teleskopická komunistická) vzpoměl jsem si že mám doma ještě jednu nedávno kupovanou,tak sem ji tam hend hodil zítra nasadím poslední tapecy a dodělám interiér do utulnýho pokojíčku zadní světla jsou taky pěkně od něčeho zasraty.... a kdyb měl někdo takovyhle zadní potahy tak beru http://kewint.rajce.idnes.cz/auto/
a ještě na foře bylo dělanání neonů pomocí hadičky,ty už mám na BMX a pak mě napadlo udělat si svoje ...vyšlo to a po upravě diod to sviti jako prase,budu z toho dělat ještě osvícení na mej chatě,kde neni zatim elektrika,bily diody to osvitej krasně jak to dnesk viděl mladý táta tak to hend chce udělat pod picasso ja to budu taky s kámošem dávat pod auto do interiéru už mám něco jinýho
a ještě na foře bylo dělanání neonů pomocí hadičky,ty už mám na BMX a pak mě napadlo udělat si svoje ...vyšlo to a po upravě diod to sviti jako prase,budu z toho dělat ještě osvícení na mej chatě,kde neni zatim elektrika,bily diody to osvitej krasně jak to dnesk viděl mladý táta tak to hend chce udělat pod picasso ja to budu taky s kámošem dávat pod auto do interiéru už mám něco jinýho