2103
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nu jestliže se to eště vyrábí.... Ale zase bych se divil, že by se to už sem teda nevozilo? A co 2103 blatníky, to se na UA dá sehnatdvojčata Coryšenkova píše:hmmmm...ale pre wrbiho je UA celkom blizko a tam by sa to malo dat zohnat
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba tuning nepočítam, to je mě jasný...ovšem sériový díly do sériových modelů....kdyby se tě tam podařilo najít přední blatníky echt 2103....tak to bych pak porozmýšlelCory píše:kolko veci sa k nam nevozi a tam sa valaju po zemi
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
http://moto.gratka.pl/tresc/ada-2103-1- ... d4cb85&s=1
Pro mě rozhodně nejkrásnější barva na 2103
Pro mě rozhodně nejkrásnější barva na 2103
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Páni kolegové, chtěl sem se zeptat na jednu maličkost.Máte někdo panel mezi řidičem a spolujezdcem?Můžete peo mě udělat maličkost a vyfotit to?Já asi před rokem jeden koupil, ale zjevně do 01, pže je dost dlouhej, na co jsem přišel až když mi ruply nervy a středový panel plachtil zahradou...po úpravě pilkou na železo už tam padl pěkně, ale zase to není ono kolem řadící páky. Zkuste mi poradit nějaký grif? Buď jestli se někomu doma válí origo na 2103/06 tak zakoupím, pokud ne, tak o radu, jak vyřešit tento mini problém, díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2103
Velmi pekne auticko mam presne taku len hnedej farby ale teraz ma zacala hnevat, teda motor straca otacky na volnobehu az uplne zdochne ide akurat na sitic ale to velmi papka skusal som aj nastavit karburator ale nepomohlo stale vypne potor neviete mi poradit co s nou je? Dakujem
- Křečík Barbuška
Možná to někde přisává falešnej vzduch, zkontroluj těsnění mezi přírubou a karburátorem, hadici podtlaku pro posilovač. Neškodilo by zkontrolovat nastavení plováku. Co tam máš za karburátor?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107