Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
ja predvcerom policajnou kontrolou...ze mam prepadnutu emisku ich nezaujimalo, ale bohovsky sa im "lubili" "zelene kondomiky za 5 kacek" na ziarovkach (hlavne tie v blikroch) a "homologovane" mracitkaPátrač píše:Děkuji za pomoc.
PS: včera jsem prošel STK i Emisema bez jediného problému
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Super, chytal jsem trochu nerva, kdybys to nedovez, budeme s vybíráním nahraný.tavri píše:Teepee: Plastové samolepky (150 ks) a prezenčka jsou vytištěny, k tomu 3 slabé lihové fixky pro dopsání SPZ, mám to už v kufru auta
Překlad Instrukcí pro účasníka LADAsrazu (to s tím programem a pokyny) do angličtiny už nestihneme, začnu to dneska tisknout, až budu v kanclu sám.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Když to někdo přeloží klidně toho zejtra 100 ks vytisknu dohromady ale musíte mit o poslat na mail. odtud mi to nejde stáhnout.Teepee píše:Super, chytal jsem trochu nerva, kdybys to nedovez, budeme s vybíráním nahraný.tavri píše:Teepee: Plastové samolepky (150 ks) a prezenčka jsou vytištěny, k tomu 3 slabé lihové fixky pro dopsání SPZ, mám to už v kufru auta
Překlad Instrukcí pro účasníka LADAsrazu (to s tím programem a pokyny) do angličtiny už nestihneme začnu to dneska tisknout, až budu v kanclu sám.
PS: Začíná mi trochu dělat starosti počasí..
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
pokud toho neni moc, nechal bych to prelozit u kamarada odbornika (http://www.branik.org/). Pokud by byl zajem, tak mi dejte vedet _EMAILEM_ jmj@barinka.net nebo ti kteri na me maji telefon, tak _telefonicky_. Zjistil bych pak hned jak to vypada a dal bych vedet.Pátrač píše:Když to někdo přeloží klidně toho zejtra 100 ks vytisknu dohromady ale musíte mit o poslat na mail. odtud mi to nejde stáhnout.Teepee píše:Super, chytal jsem trochu nerva, kdybys to nedovez, budeme s vybíráním nahraný.tavri píše:Teepee: Plastové samolepky (150 ks) a prezenčka jsou vytištěny, k tomu 3 slabé lihové fixky pro dopsání SPZ, mám to už v kufru auta
Překlad Instrukcí pro účasníka LADAsrazu (to s tím programem a pokyny) do angličtiny už nestihneme začnu to dneska tisknout, až budu v kanclu sám.
PS: Začíná mi trochu dělat starosti počasí..
VAZ 2104 1.3 1989
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No když už si se nabídl...Wolf píše:Jak je to s temi nasivkami organizatoru? Dela to nekdo nebo mam udelat visacky v tomto smyslu? W.
Udělal bych
Organizátor cca 10-15
Tlumočník 5
Pokladník 5
Bylo by dobré kdyby to pod tím bylo i englicky
Lada Niva M:1/8,5
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Zítra to zkusim přeložit a v pátek to proženu kopírkou v práci - z práce pojedu rovnou na sraz, tak snad ten překlad moc nezmrvim - kdyžtak to ještě pošlu sem na kontroluTeepee píše:Super, chytal jsem trochu nerva, kdybys to nedovez, budeme s vybíráním nahraný.tavri píše:Teepee: Plastové samolepky (150 ks) a prezenčka jsou vytištěny, k tomu 3 slabé lihové fixky pro dopsání SPZ, mám to už v kufru auta
Překlad Instrukcí pro účasníka LADAsrazu (to s tím programem a pokyny) do angličtiny už nestihneme, začnu to dneska tisknout, až budu v kanclu sám.
Pokud by to překládal profík, tak to bude určitě lepší
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Jo ještě něco - vybírání vstupnýho. Možná by stačilo, kdyby pokladník obcházel auta a kdo není označen, nebo neprokáže, že platil (vstupenkou) bude muset zaplatit. Pokladník by pak nemusel nikde postávat a jen by obcházel auta. Samozřejmě, kdo by chtěl koupit vstupenku už v kempu, měl by možnost
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
DMatej: Poslal jsem to dopoledne JmJovi, ale neodpověděl, tak nemám o překladu žádné zprávy. Ale bylo by hloupý dělat to souběžně dvakrát.
S tím vybíráním máš pravdu, jedině co auta, která budou stát na ploše opuštěná a majitel bude někde v prachu, ale i to se dá řešit (zkusit to znovu). Asi by to bylo trochu pružnější a nezatížilo by to tolik lidí.
Na druhou stranu by pak pokladník mohl být považován za podvodníka a protesty odpíračů placení by mu nemusely být příjemné. Zatímco když nezaplatíš = neprojedeš dovnitř je poměrně pádným argumentem. Uvidíme co v pátek domluvíme.
S tím vybíráním máš pravdu, jedině co auta, která budou stát na ploše opuštěná a majitel bude někde v prachu, ale i to se dá řešit (zkusit to znovu). Asi by to bylo trochu pružnější a nezatížilo by to tolik lidí.
Na druhou stranu by pak pokladník mohl být považován za podvodníka a protesty odpíračů placení by mu nemusely být příjemné. Zatímco když nezaplatíš = neprojedeš dovnitř je poměrně pádným argumentem. Uvidíme co v pátek domluvíme.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Ok, ale až večer nebo zítra, dneska jsem tak do 21h v práci - musim namakat diplomku a pátek.Teepee píše:DMatej, pustíš se do toho?
Vybírání - opuštěnýmu autu bez označení se po dvou opakovaných neúspěších vypustí kola - majitel se téměř jistě ozve sám
Pokladník by se musel nějak prokázat (tak jako tak) - myslim, že občanka je pro podezřívavé dostatečná, příp. nějaký potvrzení s podpisem "důvěryhodných osob" - třeba Pátrač a Luděk
A poslední možnost pro paranoiky, když nevim, zeptam se někoho, kdo to bude určitě vědět.
Příp. podvodníka chytneme a necháme odvézt