Jen technický dotaz (jsem v téhle oblasti aflabanet ): tahle "kruhová křižovatka" (nevím jak se to správně nazývá) nemá žádné jištění, aby tam z nesprávného směru nic nevjelo?
Jinak to vypadá komicky, ale asi je to pěknej průser . L.
jak na točně tak mimo ni, loko má ruční brzdu, takový to kolo co znáš z osobního vagónu,
samozřejmě, že když na točnu najíždí tak už by měla mít funkční i vzduchovou brzdu nebo je tažena malou lokotkou,
ale když najíždí tak má mít natočenou točnu pro nájezd a případné uklouznutí není tak katastrofické neb má kósek koleje i na druhém konci s navařenou zarážkou
Tady to vypadá na nezabrzděný stroj, nebo manipulaci na koleji...
Rozumím.
Podle 2. fotky to vypadá na posun, zdá se, že za "padlou" lokomotivou stojí traktor.
Což mi přivádí na další otázku: lze nefunkční stroj jen táhnout nebo táhnout i tlačit? L.
Traktor už v době focení moh bejt odpojenej, každopádně to jištění, jak řiká Luděk, neboli zabezpečení, v depu prakticky neni (na točně bejvá otočný návěstidlo posun zakázán). V depu se prostě jezdí krokem a musí se dávat bacha. Čas od času tak něco do točny spadne
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Aha, to jsem naživo eště asi neviděl. Ale mam to v hánulce a nelíbilo se mi to, že to vypadá německy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Jen ať to zmizí všechno. Dycky když k nějaké takové vyfikundaci přijedu. Tak na to koukám jak na zjevení. A do další stanice jedu s hrůzou, jestli sem se u toho zachoval správně...
ex. Vaz 2108 Lada Samara r.v.92 dovoz SRN ex. Vaz 2170 Lada Priora r.v.09 ex. Vaz 2107 Lada 1500 r.v. 92 семёрочка Sehnat zachovalou slečnu je brnkačka, proti sehnání zachovalého Žigulíka... Dějiny dělají lidové masy, avšak nedělají je takové, jaké by chtěly...