Rosťova 2105ka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
irut
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irut »

Druhej a třetí díl je ok? :D
Žigul 2101 (*1972-...)
Kolo ukrajina (okolo 1940) :D
rosta

Příspěvek od rosta »

měl jsem venku komplet výfuk a druhý a třetí díl jsou ve velmi dobrém stavu-druhý je dávaný vloni na jaře a je to origo SSSR a třetí je dělaný laďák z tlumiče z xsary a trubka nad nápravou je origo lada z léta uloženýho nepoužitýho tlumiče z kombála
rosta

Příspěvek od rosta »

v květnu jdu na stk tak jsem dneska kouknul na brzdy-vše ok-pakny jsem očistil a lehce osmirgloval ale dal mě co proto buben na straně řidiče-vůbec nechtěl dolů-tak jsem si zaklínoval auto zařadil za jedna zatáhl ručku a šlápl na to-nejdřív klesly otáčky potom sebou auto cuklo ozval se takový divný zvuk a bylo to....buben byl přirostlej k poloose-napište jakou užíváte metodu když vám to nejde dolů
Pája
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pája »

Hned při prvnim rozdělání sem styčný plochy namazal grafitkou a nikdy sem neměl problém.
VAZ 1800kk na prvočinitele
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

ja po 14ti letech stání 05tky, sundalaval buben gumovou paličkou,a taky to šlo
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

rosta píše:jakou užíváte metodu když vám to nejde dolů
Velmi podobnou. Jen s tím rozdílem, že nestojím na brzdě, ale zařadím za dva, vytočím motor a potom při vyšlápnuté spojce prudce zabrzdím. Buben se od poloosy oddělí díky setrvačnosti transmise.
Pája píše:Hned při prvnim rozdělání sem styčný plochy namazal grafitkou a nikdy sem neměl problém.
Dělám to samé a od té doby jsem neměl problém. Bubny jdou pak sundat rukou.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
rosta

Příspěvek od rosta »

jj trošku jsem to máznul vazelínkou
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
rosta

Příspěvek od rosta »

tak jsem byl dnes v jelení u šedy-došteloval mě na stroboskop novej rozdělovač a lehce doladil bohatost a volnoběžný otáčky-zítra to vezu na stk tak uvidíme-auto mělo po seřízení karbu a zapalka velice pěkné hodnoty
rosta

Příspěvek od rosta »

tak auto už má STK na další dva roky prošlo to bez problémů-jen 2 lehké závady-karoserie-budka , rám spojení dílů-a prej mám trošku křivej zadní buben-ručička trochu ukazovala házivost ale bylo to v toleranci
rosta

Příspěvek od rosta »

jak jsem psal mám v háji převodku řízení-dneska mě volala paní z mototechny-zítra jedu pro díly-šnek s ložisky,2 gufera,2 bronzová pouzdra-cena kolem 1300 kč-kladku vezmu z 01čkové převodky co mám doma-mělo by to pasovat...
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
rosta

Příspěvek od rosta »

no tak konečně mám doma ty věci do převodky.....šnek ,ložiska a ostatní věci jsou origo avtovaz-žádná druhovýroba takže doufám že až to v úterý odvezu do servisu že to bude ok-cena 1240kč
rosta

převodka díly

Příspěvek od rosta »

no tak dneska mě volal pan Stránský že mám auto opravený-jak je psáno výše-převodku z 01 rozdělal, vyndal šnek s krátkou hřídelí a vsadil šnek z 05-vše pasuje-dokonce i kladka-01 má v ložisku jehly a 05 kuličky, ale jako celek jsou plně záměnné-volant vykazuje nepatrnou vůli ale jde lehce otáčet-prý až se to zaběhne že mám přijet a došteluje ji....dvě horní fotky-stará kladka-fotka dole-nový šnek a ložiska s gufery-origo avtovaz
Přílohy
převodka 002.jpg
převodka 012.jpg
převodka 016.jpg
dvk

Příspěvek od dvk »

Hezké hezké. Taky mě to čeká ... ty ložiska a gufera jsi měl taky zničené nebo jsi je dával nové preventivně ? Druhá věc - je na rozebrání třeba nějakých extra přípravků (kromě stahováku na páku řízení) ?
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
rosta

Příspěvek od rosta »

ložiska se šnekem jsem dával nová protože jsem nevěděl v jakém stavu jsou v 05 převodce a gufera jsem dával nová protože stará tekla-nicméně po rozebrání 05 převodky bylo v háji jen ložisko na kladce-ložiska na šneku a samotný šnek to přežil bez úhony-oboje mám doma-koupil jsem je nové protože jsem věřil že to bude v háji komplet což nebylo-pouze kladka-nová stojí-600 kč-já dal kladku z 01- nový šnek s guferama a ložiskama a pouzdra stály 1240-jestli budeš mít v háji ložiska na šneku a šnek což pochybuju tak se ozvi-dohodnem se-jo a na rozebrání převodky jsou potřeba přípravky na vylisování ložisek a na stažení páky řízení což je prej pěkná pakárna.....
rosta

fotky

Příspěvek od rosta »

dnes se laděnka účastnila svatby švagra - v lepší společnosti tater 603
Přílohy
svatba 7.8. 2010 005.jpg
svatba 7.8. 2010 007.jpg
svatba 7.8. 2010 035.jpg
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“