PovězMarcel píše:Nestraš. Ještě ted sem se neprobral z toho všeho co mě tam vyčetliMarťas píše:ubytování na liščí farmě!!!

Moderátor: Moderátoři
Noční pokřikování a domáhání se vstupu do kempu i když sem byl informován že jsou na vrátnici do 11hodin ( kdo z vás tam dělal ostudu ?) nebo, utržené umyvadlo na dámách ( to by mě zajímalo kdo ho tam utrhl ) a pár dalších blbostíVeverka píše:PovězMarcel píše:Nestraš. Ještě ted sem se neprobral z toho všeho co mě tam vyčetliMarťas píše:ubytování na liščí farmě!!!
asi ste tam ty holky tak rozdivocili, az umyvadla trhaliMarcel píše:Noční pokřikování a domáhání se vstupu do kempu i když sem byl informován že jsou na vrátnici do 11hodin ( kdo z vás tam dělal ostudu ?) nebo, utržené umyvadlo na dámách ( to by mě zajímalo kdo ho tam utrhl ) a pár dalších blbostíVeverka píše:PovězMarcel píše: Nestraš. Ještě ted sem se neprobral z toho všeho co mě tam vyčetli
já přijel někdy vo půl druhý, chlap tam byl, dělal sice blbý ksichty (že už tam dávno bejt neměl) ale normálně mě pustil (a zkasíroval)Patrac píše:Možná se do kampu domáhal vstupu Flipper a soudruzi od VB co mu jeli na pomoc s autem Když si geniálně zabouchl u Samary dveře a klíčky zůstaly vevnitř. ty jo zlatý kliky na dveřích...
To byla asi moje druhá sestra Zuzka,co tam byla asi půl hodinky i s čokloidem.Myslím si,že chtěla vpustit do kempu autem,protože se belhala o berlích a ty ksindlové jí nechali belhat se přes celej kemp.Marcel píše:domáhání se vstupu do kempu
Katce se sraz moc líbil,příště prý jede zasLaďuša píše:nebo Radkovo sestra,
A co, už se učí estonsky?radek mb píše:Katce se sraz moc líbil,příště prý jede zas