Vlaky
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlaky
No, měl jsi evidentně ,,štěstí". Kolik teda nakonec rana?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
433.o No, ale taky mě vyhodili u staničního dělníka, dostal jsem těžší otázku
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nu, občas se stane, ale teď si vem, že se k tomu přichomejtne někdo jako JmJ, co jede vlakem jednou za uherskej rok, možná ani ne. Jak mu pak my, co máme ročně tisíce kilometrů bez problémů, máme vysvětlit, že to neni běžnej stav
Já za celý léta, co víc jezdim, si teď vybavuju asi 3 mimořádnosti, který stály za řeč - jednou při cestě z Prahy do Plzně udeřila bouřka a naházela stromy přes trakční vedení na trať, to jsme vytuhli v Karlštejně a zpoždění bylo celkem velký, už teď z hlavy nevim, jaký. Další si vybavuju výlet do Olomouce, kdy se tam krátce před odjezdem domů stala hromada, takže vlaky nemohly projíždět. Místo pendolína, který už neprojelo, jsme domů jeli soupravou od Košičanu, která taky nemohla pokračovat, tak jí obrátili. Celkově ale zpoždění bylo velký, z Plzně jsme jeli až posledním vlakem místo předposledním nebo tim předtim, už nevim. Tehdy ten poslední vlak ale ved velkej motor, takže já jsem byl rád. No a místenky za pendolíno nam dráhy zaplatily. A třetí mimořádnost, co si pamatuju, je jediná situace, kdy mě vlak nedovez až do cíle. Jel jsem do Ostravy a ve Studénce se porouchala mašina a zůstali jsme stát. No ale mimořádně byl zastavenej jinej vlak, co projížděl, a tim jsme dojeli, takže zpoždění u tutý akce bylo asi 20 směšných minut, což je zlomek oproti ostatním a hlavně když si vemu, že to je to moje jediný nedojetí. Všechny ty příhody jsou tady v tématu určitě popsaný.
A eště sem dam jednu věc - dneska po 3 měsících a pár dnech končí provoz plzeňských panťáků. Zde moje dokumentační rozlučková fotka ze včera. Návěstidlo VSc už od zejtra bude asi zase seřaďovací Se219.
Já za celý léta, co víc jezdim, si teď vybavuju asi 3 mimořádnosti, který stály za řeč - jednou při cestě z Prahy do Plzně udeřila bouřka a naházela stromy přes trakční vedení na trať, to jsme vytuhli v Karlštejně a zpoždění bylo celkem velký, už teď z hlavy nevim, jaký. Další si vybavuju výlet do Olomouce, kdy se tam krátce před odjezdem domů stala hromada, takže vlaky nemohly projíždět. Místo pendolína, který už neprojelo, jsme domů jeli soupravou od Košičanu, která taky nemohla pokračovat, tak jí obrátili. Celkově ale zpoždění bylo velký, z Plzně jsme jeli až posledním vlakem místo předposledním nebo tim předtim, už nevim. Tehdy ten poslední vlak ale ved velkej motor, takže já jsem byl rád. No a místenky za pendolíno nam dráhy zaplatily. A třetí mimořádnost, co si pamatuju, je jediná situace, kdy mě vlak nedovez až do cíle. Jel jsem do Ostravy a ve Studénce se porouchala mašina a zůstali jsme stát. No ale mimořádně byl zastavenej jinej vlak, co projížděl, a tim jsme dojeli, takže zpoždění u tutý akce bylo asi 20 směšných minut, což je zlomek oproti ostatním a hlavně když si vemu, že to je to moje jediný nedojetí. Všechny ty příhody jsou tady v tématu určitě popsaný.
A eště sem dam jednu věc - dneska po 3 měsících a pár dnech končí provoz plzeňských panťáků. Zde moje dokumentační rozlučková fotka ze včera. Návěstidlo VSc už od zejtra bude asi zase seřaďovací Se219.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
JmJ, jestli máš v plánu výlet vlakem na Karlštejn, určo nám napiš, já bych ten den jel raději autem
Což jsem udělal dnes, potkal jsem 400tunový jeřáb Švestka, cyklistu v té nejblbější zatáčce a za to že jsem pánovi vedle železářství zaparkoval na 5 minut před vraty dostalo auto plastovou popelnicí, když jí zrovna úplnou náhodou potřeboval uklidit. No pak jsem kroužil po sídlišti, abych u doktora nemusel kupovat parkovací lístek, stačí ten co zaplatím na P+R, no a pak mi ujel vlak, protože zaparkovat, aby hned nebyla díra ve dveřích až polezou do sousedního auta, sbalit panel rádia, dětskou sedačku do kufru a kameru do kastlíku, to holt v garáži nemusím.
Odpoledne jedu domů, tak kdybyste jel někdo na Karlštejn, jeďte raději vlakem.
Načež mi napadá hláška z filmu Slunce seno ... ono se to poddá, musíš vydržet, víš...
Což jsem udělal dnes, potkal jsem 400tunový jeřáb Švestka, cyklistu v té nejblbější zatáčce a za to že jsem pánovi vedle železářství zaparkoval na 5 minut před vraty dostalo auto plastovou popelnicí, když jí zrovna úplnou náhodou potřeboval uklidit. No pak jsem kroužil po sídlišti, abych u doktora nemusel kupovat parkovací lístek, stačí ten co zaplatím na P+R, no a pak mi ujel vlak, protože zaparkovat, aby hned nebyla díra ve dveřích až polezou do sousedního auta, sbalit panel rádia, dětskou sedačku do kufru a kameru do kastlíku, to holt v garáži nemusím.
Odpoledne jedu domů, tak kdybyste jel někdo na Karlštejn, jeďte raději vlakem.
Načež mi napadá hláška z filmu Slunce seno ... ono se to poddá, musíš vydržet, víš...
Bílý LADA a okřídlená spol.
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Ufff, tak to bylo štěstí. Já tam včera projel chvíli před tím
Jinak Laďušo - vlakem najedu každý týden 500 km. 10 minut je téměř vždy, to už ani nekomentuju, ale 2é-60 min je také dost běžné. Občas nám Maďaři pošlou 80-120 minut zpožděný EC a takto bych mohl pokračovat dál a dál... je to tragédie, ale narozdíl od busu se tam vejdu...
Jinak Laďušo - vlakem najedu každý týden 500 km. 10 minut je téměř vždy, to už ani nekomentuju, ale 2é-60 min je také dost běžné. Občas nám Maďaři pošlou 80-120 minut zpožděný EC a takto bych mohl pokračovat dál a dál... je to tragédie, ale narozdíl od busu se tam vejdu...
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, 25000 za rok, to bych chtěl taky! Stejně by mi zajímalo, jakýma vlakama a kde a jak bych musel jezdit, abych taky moh tvrdit, že to má běžně zpoždění. Ale je fakt, že mezinárodní vlaky mívají nejhorší statistiky. U nás je přes 5 minut málokdy, přes 10 hodně vyjímečně a víc, no to už by muselo bejt. Od tutoho GVD třeba mam v Praze přestup na sever 4 minuty a eště mi to neujelo
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Vítej v klubu, ten skaličák mě taky dostal.Raduz píše:Odpověděl jste špatně, ke dráze Vás nevzali !!! (neznám loko Skaličák)Koko Loko píše:Sakryš, málem jsem dostal staničního dělníka .
Asi těma co právě nejezdíš Povětšinou mezinárodní, EC, IC a tak.Stejně by mi zajímalo, jakýma vlakama a kde a jak bych musel jezdit, abych taky moh tvrdit, že to má běžně zpoždění. Ale je fakt, že mezinárodní vlaky mívají nejhorší statistiky.
Nedalo mi to abych se nekouknul na muj oblíbenej vlak 18410 , oblíbenej proto, že s tím jezdím z ranní směny. A vzhledem k tomu že v části trati je výluka (Chýnov- Tábor) , tak průměrný zpoždění za 14 dní dělá v cíli +11, to považuju za dost dobrý, čekal jsem minimálně tak +20 http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin ... 18410&d=14 Problém je spíš opačným směrem, kdy podle autobusu NAD resp. jeho zpoždění se pak operativně řeší, kde bude křižovat s jinými vlaky a pak to může mít i k půlhodině. Nu ale což, vlakvedoucí vystaví zpožděnku a jedem dál.
Největší sekera byla asi 66 minut při cestě do práce. Regionova po mokrých kolejích ve stoupání byla marná. Fíra to zrovna moc nerozjel a tak jsme s tím škubali metr nahoru, dva metry dolů pan průvodčí posejpal pískem či co to v tom pytli měl.
Pořád lepší mít s vlakem sekeru, než ty trapný autobusy. Kdy vám idos řekne, že ten a ten den to zaručeně jede, přijdu na zastávku, mrzne tam 5 cestujících hodinu, pak dojede jinej autobus a šofér na nás, jooo pani, tak ten dneska nejede, jsou prázdniny. Ale já jedu jinudy, tak váss vezmu a 5km můžete pěšky. Úžasný, hlavně u busu se ani nedá zjistit ta poloha, jako u vlaku. Tedy aspoň ne u těch našich (Icom, Comett)
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Křečík Barbuška
Bych to upravil, ČD budou a Jančura nebude ... .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A co tepřive paštikář
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Paštikář z nich jedinej zůstane
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m