Stránka 26 z 124
					
				
				Napsal: čtv lis 06, 2008 23:59
				od Jelen
				Poměr si vyzkoušej sám, ale je to dobrý do pullitru 1:2 rum:ocet
			 
			
					
				
				Napsal: pát lis 07, 2008 19:58
				od Laďuša
				Do půllitru? A tolik octa? Ou jé, tak to musí bejt docela masózní.... 

 
			
					
				
				Napsal: pát lis 07, 2008 20:02
				od Jelen
				to zkus 1:1 ale uvidíš sám 

 do půllitru, kam jinam? snad nechceš troškařit?
 
			
					
				
				Napsal: pát lis 07, 2008 20:10
				od Kopr
				Dyt ti to odkrágluje ledviny ty blázne  
 
  
 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 00:32
				od ger007
				laduso ti mas na intraku rum nam vecsinou vsetko co ma minimlane percento alkoholu nevydrzi  viac ako den !!  

 rum z octom to uz musi byt aky vrchol "blaha" 

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 10:49
				od Laďuša
				ger007 píše:laduso ti mas na intraku rum 
No mam, jak řikam, musim něčim chladit čaj 

 A teď tu mam i kompletní sortiment francovek ALPA 
 
Jinak došlo na vymyšlení dalšího nápoje 
 Mlíko s fernetem
 
Mlíko s fernetem, 1:1 cca. To je ale fakt dobrá věc, zprvu jsem se bál, ale první paňák prozradil, že tuto se nam povedlo. Pojmenovali jsme to 
Čtvrtý level  
 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 12:00
				od Luděk Musil
				Laďuša píše:Mlíko s fernetem
dá se také mlékoxzelená (bohudík ne vlastní zkušenost). L.
Laďušo - když tak čtu ty Tvý experimenty tak se mi chce  

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 12:13
				od Cory
				
			 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 14:43
				od Michal Pokorný
				No, já nevím ,ale mléko se pilo odjakživa s broskvovkou  

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 15:19
				od Vašátor
				Mlíčko jedině se zelenou a zelenou jedině s mlíčkem  

 . Jojo... vodníkovo semeno  

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 15:27
				od Luděk Musil
				Taky "mozek" je dobrej - ale musí se správně udělat (jinak griotka x vaječňák ) L.
			 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 17:58
				od Vašátor
				Když jsme u té gritoky .... co takhle Čert ?  Griotka s rumem v poměru 2/3rumu a 1/3griotky.   

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 18:39
				od Cory
				Poznáte Alpský rizling? To by bodlo pre ladusu 

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 19:30
				od Jelen
				Alpský ryzlink? Neni to nějaká obyč frankovka s alpou? 
 
Jinak jak praví Vašátor: zelenou s mlíkem a mlíko se zelenou 

 a nikdy jinak 

 
			
					
				
				Napsal: pon lis 10, 2008 20:10
				od Cory
				Je to mix vína a alpy - do 3 litrov vína vlejeme 1 alpu a .....pijeme 
