Nu, já jsem sice eště od tutoho pače nehrál, ale co provedli s mojí S-51 (z VI na VII), která i předtim s rychlonabijákem ládovala asi 38 vteřin, tak to snad radši ani nechci vidět

Je mi jasný, že hráčí artyn musí bejt pěkně naštvaný. Nicméně spíš se to snažim brát pozitivně (roty nehraju, nijak neposoudim), co jsem tak zatim koukal kolem, tak podstatně ubyly artypárty, kdy na bitvach kolem tierů IX byly na obouch stranach 4 nebo 5 šílených VII nebo VIII arty. To pak ta hra stála za prd, teď to vypadá, že tuto zmizelo, což ukrutně vylepšuje hratelnost bitev na těch tierech. Ale, i když s artinou už dlouhodobě jedu jenom x2 denně, tudíž ani zdaleka nejsem artyjezdec, nemyslim si, že takhle je rozesr*t je ta správná cesta k jejich omezení - jak asi složitý u takovýdle hry by bylo naprogramovat třeba jenom 2 nebo 3 artyny na hru a tým?
Jinak se ale prej vylepšilo míření u tanků, na fóru si to dost pochvalujou. Když si vemu, že i tak se sovětskýma tankama mi to míření přišlo dobrý (s T-34/85 mam skoro 200 odstřelovačů, s IS-8 mam 83% přesnost míření), tak se celkem těšim, až si zase zahraju.
No a jinak z mých posledních novinek je pořízení si stíhače ISU-152 (VIII). Konečně jsem se tý SU-152 zbavil, zatim to pro mě byl jeden ze strojů, s nimaž jsem vyloženě trpěl. Teď teda trpim i s tutim, ale eště zdaleka neni v plnej palbě. Ono to dělo (BL-10) vyžaduje přes 60 000 zkušeností, což bude těžkej očistec, takže taky jenom x2 a pak nejezdit. Ale u spolubydliče jsem viděl, co ta bestie dokáže, takže doufam, že v topu mi sedne víc než její předchůdce.
Jo a Darthkamene - IS-3 je peckovej stroj, dostaň to do topu a stonásobně se tě odmění.

Já s nim mam svoje nejlepší efr - přes 1500. Pancíř podle mě neni zas tak špatnej, hlavně je klopenej, takže se to i často odráží. Samože WoT matadoří ví, kam mají střílet, ale na bojištích spíš potkáš 11 letý kluky

Až zase budu hrát, což bude asi brzo, můžem zas dát četu. Sice, jak to znam, budem mít děsnou smůlu, ale aspoň bude prča