FOMA píše:Tak tohle příliš optimisticky nevypadá:
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/oko ... m=z-boxiku
...si nejsem už vůbec jistý zda se Vesty příští rok dočkám, pokud výroba půjde tímto"zpátečnickým" směrem.

Moderátor: Moderátoři
FOMA píše:Tak tohle příliš optimisticky nevypadá:
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/oko ... m=z-boxiku
...si nejsem už vůbec jistý zda se Vesty příští rok dočkám, pokud výroba půjde tímto"zpátečnickým" směrem.
I to je v dnešní blbé době běžné.....Georgius píše:.... Možná je pro Alianci lepší nechat Ladu umřít, než mít konkurenta ...
Taky mám za to, že hlavní příčinou problémů s dodavateli je především ruský šlendrián, pofidérní kvalita dílů a především neochota cokoliv změnit. A můžu mít Rusko sebevíc rád, že předešlá slova jsou pouze poukázání na holý fakt a ruskou mentalitu, to mi nikdo nevymluví.Mičun píše:Já bych řekl, že ve všem je ruský bordel. Že by Avtovaz někoho ohrožoval...?![]()
Možná sám sebe...
Radku, mám naprosto stejný pocit.radek mb píše:Taky mám za to, že hlavní příčinou problémů s dodavateli je především ruský šlendrián, pofidérní kvalita dílů a především neochota cokoliv změnit. A můžu mít Rusko sebevíc rád, že předešlá slova jsou pouze poukázání na holý fakt a ruskou mentalitu, to mi nikdo nevymluví.Mičun píše:Já bych řekl, že ve všem je ruský bordel. Že by Avtovaz někoho ohrožoval...?![]()
Možná sám sebe...
Taky u vás postává skoro 10 tisíc aut, jak je uvedeno ve článku?Liftback píše:Normálny a bežný postup páni, u nás chýbajú sedadlá alebo nárazniky či dokonca vozidlo stojí na iných diskoch a tak podobne, keď tieto veci chýbajú vozidlo sa dá na parkovisko a kým privezú diel tak tám chvíľu ležia.. je aj štandardný postup, že sa namontuje iný farebný diel na vozidlo alebo iné sedadlo a to sa potom vymení, vozidlo tak putuje aj tri krát na parkovisko hore dole a máme veľkú radosť keď ho tri krát k nám vracajú a pracujeme aj sviatky piatky soboty nedele, hlavne že sa niečo deje a je práca![]()
FOMA píše:Za všechno může ten švéd Bo., protože vyházel ty slušný lidi ze sklepa, kteří nikomu nic neudělali, do ničeho nikomu nekecali a ani nepřekáželi. Do práce chodili včas a z práce zavčas. No a teď jim nemá ani kdo zajít pro ty faceliftovaný svetla na Granty