Tady takovej výpis, jinak program asi naprosto striktní časovej harmonogram nemá, ono už se to na ploše vyvrbí, loni aspoň měly autority amplión a hlásily základní dění
Jo, program pátku a soboty večer je jasnej, to se lidi baví v kempu
Moderátor: Moderátoři
nejsem oficiální organizátor jen to protentokrá zastřešuju za klub takže nevím jestli někde to je. pokud ne tak to sem kdyžtak dám jinak kdo přijede na sraz dostane i časový rozvrh srazupavel píše:Je někde nějak přehledně program celého srazu, od začátku do konce?
Poctivě jsem prošel celých 24 stran diskuze...
Dík, Pavel
Ze to rikas zrovna tyzigul01 píše:no vidite a je to vyreseny stejnak tata by me tam nenechal ridit takze nebudu ridit a je to mate pravdu takze jakke metelkamatee smulu asi
![]()
Nemusíš jet domů. Program bude podle mě normálně pokračovat, popřípadě se udělá pauza, jako před dvěma roky v Příbrami. Že pojede Jelen s leštěnkou domů, ještě neznamená, že zkončil sraz.jakke píše:Aha dobrý dáme 250kč a pojedem dom
Jo....Moje 02 má nemalou díru ve středním dílu výfuku. Z práce chodím po tmě, ve čtvrtek a pátek to bude obzvlášť pozdě, tak to vypadá, že to budu měnit v noci z pátka na sobotu.Nulašestka píše:Typickej předsrazovej timing