Pokračování ótéček z jiných témat, aneb nechceme bludišťáka

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Tak to máte divný..
U nás je maturák před maturou - tak listopad až únor...pařba jako hovado, předtančení, půlnočko no a potom mazec - to je, když nás vyhodí ze sálu a my pak pokračujeme do rána raníčka v jinej hospodě. Jinak mazec jsem taky pochytil, že jinde než na plzeńsku to je prostě až ta kalba po maturitě. Stužkování probíhá při maturáku, po předtančení, je to slavnostní a když se to udělá pěkně (muj maturák), tak i nástup na stužkování je dost pěknej.
Po maturitě už je u nás maximálně pomaturitní kalba, neoficiální, ale za to o dost monstróznější. Co jsme my měli, tak jsem tam za něco přes 3 dny zkonzumovali 8 beček a jednu malou. Jo a plus výlet do hospody, když nam naše pípa probíjela. Nebyli jsme tam všichní a zdaleka ne všichní na celou dobu konání. Jo a holky (zdrávka ;) )toho taky moc nevypily. Suprová akce, prostě open air :mrgreen:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Laďuša píše:
Vašátor píše:Náš stužkovací večírek i maturitní večírek probíhal opravdu v duchu večírku, kdy si ho všichni báječně užili. Udělali jsme si ho po svým a byla to jedna z nejlepších třídních akcí.
Maysner píše:nejlepsi na cely skole jsou akce kde se chlasta
Naprostej souhlas!
Jak asi víš, tak chlast mě vůbec nebere. Navíc osazenstvo naší třídy se již vybouřilo za mlada a při maturitě bylo již v poněkud vyšším věku, takže si tyto kratochvíle nechalo rádo ujít.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

No my se před maturou sprasili naprosto nehorázně ... skončilo to nočním průvodem přes Brno.
No a po maturitě jsme na chatě Horka voboudovali Š100. Pak ji celá třída zvedla půl metru vysoko, po té jsme na ni všichni naskákali a pak soutěžili, kdo ji sám zvedne kolama nad zem. Prostě akce supr, ze začátku nebylo ani moc alkoholu (Š100 voboudoval člověk, co měl necelý 3pivka ... louka bejvá zrádná :-D ). No, pařilo se až do rána ;-)
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No, že nepíješ vim, ovšem další detaily mě byly skrytý, takže..... Přesto, i ženáči se můžeou zežrat jako ty psí :D

[ Komentář přidal: Hurikán: út prosinec 09, 2008 00:23 ]
A co ženušky - mámušky? :P I ty totiž byly mezi námi. :wink:
Naposledy upravil(a) Laďuša dne úte pro 09, 2008 00:43, celkem upraveno 1 x.

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

Laďuša píše:Po maturitě už je u nás maximálně pomaturitní kalba, neoficiální, ale za to o dost monstróznější
Ano, něco na ten způsob u nás též funguje.
Naposledy upravil(a) Michal Pokorný dne čtv pro 25, 2008 21:17, celkem upraveno 1 x.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Tyjo maturák bych si hned zopakoval, pozval jsem kámoše a říkali, že to byl nejlepší maturák, na kterym kdy byli, občas takhle když je sezóna chodíme na maturitní plesy. Nám tam hráli Brutusáci a já se dokonale zryl, všichni byli spokojení, prostě dokonalost, škoda, že je to minulost :(
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Já bych si maturák nezopakoval,neboť hned následující den mne ze školy vyhodili a já už k maturitě ,i přes mnohé pokusy,nikdy nedošel...

[ Komentář přidal: Luděk Musil: út prosinec 09, 2008 10:14 ]
To jsi byl asi pěkný "kfítko" :D . L.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Laďuša píše: A co ženušky - mámušky? I ty totiž byly mezi námi.
I holky umí leckdy pořádně zakalit. ;)
Michal Pokorný píše: V případě naší třídy se to odbývalo někde v přírodě, už si to moc nepamatuji. Vzpomínám si jen na nějaký potok kde se chladilo pití a také nejde zapomenout tu hnusnou pachuť rumu v ústech po ránu
My jsme to měli na louce - vojenskej stan, v ňom bečky, muzyka... ;) Louka byla vlastně ostrov, z jedný strany řeka, z druhý náhon na MVE - ve vodě jsme se chladili maximálně my - v ledovější vodě jsem se v životě nekoupal, ale ta plavba proti proudu náhonu to po chvíli vykompenzovala. Ten most o kus dál byl prostě hec :mrgreen: S tou pachutí...máš užívat ústní vodku :wink:
Michal Pokorný píše: K této akci byla samozřejmě přizvána i naše třídní paní učitelka
My jsme taky pozvali třídního - zlil se tam nehorázně, v časovým intervalu, co se zdržel, tam nebyl nikdo víc na švestky než on :P Jeho paní z něj asi musela mít radost...
Jelen píše: Tyjo maturák bych si hned zopakoval, pozval jsem kámoše a říkali, že to byl nejlepší maturák, na kterym kdy byli
Nene, muj byl nejlepší :P Taky bych si ho dal..
radek mb píše: Já bych si maturák nezopakoval,neboť hned následující den mne ze školy vyhodili
Dopustil jsi se tam ňákýho fópá?

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Laďuša píše:radek mb napsal:
Já bych si maturák nezopakoval,neboť hned následující den mne ze školy vyhodili

Dopustil jsi se tam ňákýho fópá?
tak jo,já se rozepíšu,ať se pobaví i ostatní :P Když jsem chodil na denní nástavbu zemědělky v Ml.Bol.,tak jsme byly docela třída sígrů a holky nám statečně sekundovaly.Ale na druhou stranu nic kriminálního,prostě rošťárny.S vedením školy jsme byli v naprosto otevřeném nepřátelském vztahu a dávali ji to značně najevo.
V půli ledna jsme v budově ,kde bylo ředitelství(my měli učebnu v budově intru),objevili nástěnku k novému roku.Nenapadlo nás nic lepšího,než ji pomalovat a rovnou zhanobit ředitelství údernými hesly jako : Voborský je pičus (zástupce ředitele)
Šlégle ty hovado (ředitel) , této škole přeji vše nejhorší a velmi rychlý zánik apod.
Ve škole z toho byla aféra olbřímích rozměrů.Začlo se vyšetřovat,vybírat od žáků sešity,pozval se grafolog na rozbor písma,no prostě masakr.Jako jednu z prvních tříd vzali sešity od nás.Bohužel,na mne přišli záhy.Já jediný z celé školy psal klasickým plnícím inkoustovým perem,kterým jsem popsal i tu nástěnku.
V ředitelně jsem se snažil asi hodinu zatloukat,ale abych nepotopil i ostatní,tak jsem se nakonec přiznal.
Skončilo to tak,že mě exemplárně potrestali vyhazovem,několika lidem dali podmínečná vyloučení,smutné,že za úplně stejný prohřešek.
Ale vyhazov byl k 1.3.2000 a maturák mi měli posledního února.To je celé. :|
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No, tak tady odsuď pochází ten tvuj talent na hesla....
Ale u mě máš bod ;)

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

radek mb píše: Já jediný z celé školy psal klasickým plnícím inkoustovým perem,kterým jsem popsal i tu nástěnku.
Promiň, ale tohle je :lol:

Připomnělo mi to historku z jedný vsi, kde někdo šlohnul z obecního traktoru baterku, no a vzal si na ní kárku, jenže bylo čerstvě nasněžíno, takže když starosta zavolal policajty, tak šli jen po stopách toho vozejčku, který vedly až do kůlny toho nešťastníka, kde stála kárka i s tou baterkou a z koleček tál sníh :mrgreen:
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

zelvotron píše: ... šli jen po stopách ...

Tomu říkám pech! :D :D :D
Jinak RadekMB: tak to jste byli asi o 4 třídy výše než my! Máš u mě plus :D
My teda "válčili" jen s tříďasem, ale to byl velmi nerovný boj a třídní ho vždycky vyhrál s grácií. Ve druháku jsme to všichni (5) kluci obsrali podmínečným vyhazovem a trojkou z chování. Od tý doby to už nebyl boj, ale jen takový škádlení :D . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Jelen píše:Nám tam hráli Brutusáci a já se dokonale zryl, všichni byli spokojení, prostě dokonalost, škoda, že je to minulost :(
Všude, kde hrajou Brutusáci je to MASOX.
Letos jsme je s mou drahou navštivili tuším devětkrát. Nějak jsem se pozapoměl 1x, dále pak jako dobytek tj. s mírou jsem pil vždycky, když jsme tam nebyli autem a když autem, tak max dvě piva a dělám pak instruktora autoškoly, nebo nepiju.
Ou jééé. Naposledy v sobotu ve Svatým Poli, letos už asi nic, možná do Lubný.
A nedělám OTčko, když to patří do muziky?
Jinak http://www.brutus.cz

[ Komentář přidal: Laďuša: st prosinec 10, 2008 13:11 ]
Tuto je téma, kde se dořešujou OT odjinuď, tudíž děláš, ale o to jde ;)
Bílý LADA a okřídlená spol.
Marek89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek89 »

Pokračovanie z témy světlo nefunguje

Dnes som zmeral napätie na baterke 12,3V, na pätici žiarovky 11,7V. Je to v poriadku ?
Lada 2105

Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Mno, je to tak na hraně, ale dá se s tím žít, být to tak o desetinku horší, tak bych již doporučil sebevraždu :mrgreen: .

Je to v pohodě, chcešli to zkusit o chlup vylepšit, očisti pojistky, fastony v patici a zkontroluj nože na relé. Budešli se moc nudit zacvič s konektory od pojistkovky, ale v podstatě zbytečná práce.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“