Priora
Moderátor: Moderátoři
Priora
Dnes jsem se stavoval v Roko-motor ve Zlíně,a na prodejně mi tvrdili,že byt je to paradox v dnešní době,ale Lady prostě nejsou ,na Prioru mají prý již několik závazných objednávek ale prostě nejsou
Stejně jako Kaliny 1.4 16v (a nejsou na skladě prý ani nikde jinde v Evropě)
Stejně jako Kaliny 1.4 16v (a nejsou na skladě prý ani nikde jinde v Evropě)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A na Lady opět se čeká s pořadníkem....FOMA píše:na Prioru mají prý již několik závazných objednávek ale prostě nejsou
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Jo jenže tenhle pořadník je ne o tom,že se Lady tak dobře prodávají v našich končinách,ale o tom,že na nás Rusové se..uLaďuša píše:na Prioru mají prý již několik závazných objednávek ale prostě nejsou
A na Lady opět se čeká s pořadníkem....
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km)
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
Jo to jsi řekl hezky, zní to jako by Ti i při odjezdu ze salonu domů nováčkovi hrála kapela a děti mávali jak na prvního máje.Hurikán píše:ceremoniálu
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
-
Ahoj lidi,jsem tu novej tak snad se má zpráva otiskne?? Dneska jsem byl v autosalonu v Ladě na Chmelnici v Praze. No a měli tam novou ladu Prioru. tak jsem šel na kukačku. No,mám z nové Priory smíšené pocity?? Vypadá dost podobné jako 2112 řada? je fakt,že nějaké změny na voze jsou,ale na nový vuz?? No nevím?? jaké máte dojmy vy ostatní??? Radek.
-
No a ještě mě neco dneska zarazilo,teda když jsem si reál prohlížel Prioru na Koněvovce. A to že nádrž měla víčko bez klíčku?? To mě tedka trklo,když jsi ted čtu tady ruzné články a tak. Jinak ještě ty pogumované prahy nějakou kritkou,2112 je měla s plastu,no fakt nevím,jsem z dnešní pokoukané v autosalonu nějak nesvuj? R.
Z RU chodí bez víčka, tady se na to při prodeji dávají zamykací víčka, (jo a pasuje tam z felície). Jinak ano, je to modernizace desítky, sami na Koněvce to přirovnali k rozdílu favorit - felda a vůbec, prioru nemám rád, kvůli ní se do desítek začalo dávat modernizovaný čelo (priorácký) a přestalo dovážet původní jako ND
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
To znamená buď úprava nový na starý, pokud ti zůstanou použitelný konce nad světlama, nebo aplikace novýho, blatníky zůstanou, ale musí se zkrátit lišty na kterých jsou upevněný a potom se tam dá takovej trojúhelníkovej plech mezi světlo a nový čelo (novější desítky to takhle maj už z výroby) je to debilní, protože se tím zhorší přístup k žárovkám, k nádobce ostřikovačů a nevím jestli se nemusí přesunout i nádobka aktivního uhlí. Výhodou je to, že takový auto jde pak bez problémů přestavět na Prioru (tedy samozřejmě jen přední část - tady je aspoň vidět, jak moc velkej je rozdíl desítka -> priora přehodí se jen haubna, světla, maska, blatníky a nárazník a priora je na světě), ale kdo by o to stál, když má ve světlech ty debilní H7. S tím čelem mě to pěkně se.. tedy štve.
21113 >>> 21113 >>> 21113