tak dneska sme zase meli takovy "tunici" odpoledne...tak kamosuv deda me nastavil ventily...vymenil rozdelovac také klem druhé hodiny mě poctila navštěva celé rodiny z moravan,a přvezla mi pneumatiky (za to dík Rosťo) pokecali jsme .Rosťa si prošel očima oba dva moje vraky...(kluci byli z tej tvej uplně na větvi,prej až ti budeš mít tak jako on...tak před tebou smeknem klobouk..a nejvic vydřeny byli z těch repráku jak to hraje ) takže ještě jednou díky
Ked som ich tu daval za 400sk pred 3/4 rokom tak ich nikto nechcel a mam ich stale v skrini.
Tieto hraju uz na hovno.
Stary sencor SP903 to boli supi nie tieto sracky. SP903 vyhrali test v audio video.
Keby si este chcel tak mam FX6901 doma a dam ti ich za 350CZK
no tak ve formanovi mame na CD/mp3 sencora..a hraje taky doobře,až na občas blikající displej ale tyto hrajou fakt dobře taky jsem čuměl,i kdybych je měl za 600 prodat tak jsem je vzal
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
tak prah je stříknutej bodyčkem...sand by to mohlo jit ,teda musi do konce dobna na stk....uz jen bomba..a zatim dat stary tapecy...nez dodelam novy...pk jen striknout zbytky fleku a prah takhle to vypada s novejma svetlama...a bez zadniho dilu...rozlomil se v pulce spis teda uhnil a byl sjem linej ho vymenit..
tak zase něco aktualního,interér kromě nefunkčního tachometru je skoro připravenej k provozu dneska natřeny přední brzdy červenou barvou,oživen pruh na obou prazích,v pondělí mi,má přijít barva,tak už končne pujde do laku...také jsem dneska sundával nárazník..to byl teda porod....
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!