Ty dorazy .... jako ne že bych se nesnažil dávat všude originál, ale ....

Avia to jistí.
Jináč dík. Ty vypínače výhřevu zadního skla jsou super, že mají v sobě kontrolku. Když se všechny 3 kontrolky zapojí do série a napojí na podsvícení budíků, tak to pak krásně "doutná" tak jak všechny ostatní prvky v interiéru. A jináč signalizaci mají na starosti ty kontrolky (Zetor

). Vyvedl jsem si třeba drát od žhaviček a dal ho na modrou kontrolku "Podchlazení", zajímavé sledovat v reálu jak to vlastně žhaví. A vypínače už mám přelepené samolepkou se správnýma symbolama.
Ty pneu jsem kupoval v létě funglovky, teď mě s nima čeká první zima, tak su na to zvědav. Zatím jsou super - mimo cestu jedou velmi slušně a na cestě jsem nepoznal rozdíl oproti předchozím "osobákovým" matadorům Izzarda, do 100km/h absolutně tiché, spotřeba vzrostla o cca 0.2l, jsou o malinko větší, ale nikde nedrhnou. Uvidíme kolik vydrží ...
Já už jsem právě cca před rokem jeden rám suříkovkou štětcem natíral .... a zbyl mi z toho opravdu silný pocit znechucení, že toto už opravdu nechcu absolvovat znova

Na druhou stranu, přemluvit stříkací pistoli s horní nádržkou aby stříkala kolmo vzhůru taky není úplný med

Ale jde to, chce to jenom grif.