Představuji 21011 Rallye
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Představuji 21011 Rallye
hm žádné videa.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
Tak se omlouvám asi za měsíční zpoždění, ale nějak nebyl čas .
Když shrnu závod v sosnové tak výsledkově to byla hrůza, zážitkově super. Zjistil jsem ale že auto je rychlejší než já a musím se ho naučit nejdříve ovládat. Nejsem zvyklej na fungující auto se kterým se nemusím prát a před každou zatáčkou ho přemlouvat . Mám pár technických vylepšení které do jara předěláme a pak se konkurence těš
Video jedno mám ale stažené ještě není, máknu na to co nejdříve.
Když shrnu závod v sosnové tak výsledkově to byla hrůza, zážitkově super. Zjistil jsem ale že auto je rychlejší než já a musím se ho naučit nejdříve ovládat. Nejsem zvyklej na fungující auto se kterým se nemusím prát a před každou zatáčkou ho přemlouvat . Mám pár technických vylepšení které do jara předěláme a pak se konkurence těš
Video jedno mám ale stažené ještě není, máknu na to co nejdříve.
https://www.youtube.com/watch?v=lSkGRkphH54
Odkaz na videjko, kámoš měl svatbu a tak jsem se přišel rozloučit s jeho svobodou takto. Jinak na autě se maká stále a už je skoro vyladěné k obrazu mému .
Odkaz na videjko, kámoš měl svatbu a tak jsem se přišel rozloučit s jeho svobodou takto. Jinak na autě se maká stále a už je skoro vyladěné k obrazu mému .
https://www.youtube.com/watch?v=6IyOZIXyFYg
Na Nemyčevsi se vedlo náramně krásně, bohužel jsem nakonec dojel jako 2. Jízda se líbila divákům ale čas nebyl na vítězství. Malá ukázka při jízdě pro diváky.
Na Nemyčevsi se vedlo náramně krásně, bohužel jsem nakonec dojel jako 2. Jízda se líbila divákům ale čas nebyl na vítězství. Malá ukázka při jízdě pro diváky.
To je správně styl ale Emil ten jezdi také pro diváky
Mitschubischi l 200 1998, ford focus 2008,porsche 924. 1979 http://balu200.rajce.idnes.cz/
Tohle mě baví víc než vyhrávat. Po takovéhle jízdě mám obsypáno auto lidma a každej je zvědavej co že to je za auto. Do té doby zůstává žigul skoro bez povšimnutí. Tuto sobotu pokračuje Rally show dalším závodem a zkusím finále jet na jistotu a vyhrát (pokud se tam dostanu). Ale to mě strašně nebaví
Tak v sobotu byl pohár, ale jen 3 místo. Nehorázně mě vypekl takovej omlácenej Favorit. Trošku jsem podcenil jeho výkon a jel vláčně na jistotu, když jsem zjistil že je rychlej nějak to nešlo dohnat . O to třetí místo to byla jednoznačná převaha, tam jsem už nic nenechal náhodě . Byl jsem sice terčem posměchu že se vytahuju na ženský, o to třetí místo jsem jel právě s pilotkou, ale pohár je pohár .
Další akce je Lada sraz za týden tak snad opravíme vše co je pošramocené a představím Ladičku v plné síle.
Další akce je Lada sraz za týden tak snad opravíme vše co je pošramocené a představím Ladičku v plné síle.