Rosťova 2105ka
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já klidně jako stará bába jezdim
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
ja jezdim jak duchodce
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Kterýmu už došly léky na pud sebezáchovy a na srdce, tak chvátá do lékárnyTommel píše:ja jezdim jak duchodce
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
tak jsem to konečně vyřešil s pokličkama na borbety-byl u mě tom fuksa- bavili jsme se o pokličkách a já se zmínil že sháním poklice na výrobu středových pokliček a on že má doma starý kryty kol který mají maketu centrální matice jako origo pokličky-předevčírem mě je přivezl a dneska jsem si trochu hrál-fotky dodám- Tome -díky
-
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem viděl ve městě BMW s hliníkama BBS design "dráty" a měly černý lak s leštěným límcem-vypadaly dobře až na to že vzhed ráfků zanikl díky černé barvě-moje modrá bude velice dobře viditelná, navíc je to dvousložkový autolak stejný jako na autě takže žádný sprej. původně jsem chtěl mít kola jako feiky-zlatý paprsky-měl jsem koupenou barvu a udělal jsem jedno kolo,ale když jsem viděl jak to vypadá tak jsem to rychle umyl než to zaschne a udělal to modrý
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
včera jsem byl v Praze-měl jsem známku a tak jsem to vzal po dálnici zkusit co v něm je-dobrejch 30 kilometrů jsem ho walil na plnej kotel-na tachomertu 160hm/h a otáčkoměr na hranici červenýho-přijeli jsme před IKEA a ejhle auto nedrží volnoběh dneska ráno vyjíždím z garáže a ani na benzín a sytič se neudržel a chcípl-a navíc z výfuku šel černej kouř říkám si kua co je ? jako by to bylo bohatý a přechlastaný-zkontroloval jsem komplet zapalko včetně předstihu a odtrhů a nic-pořád stejný až do chvíle než sundávám dekl vzduch.filtru-filtr celej poblitej od oleje a ve filtrboxu byl taky -asi se tam dostal odvětráním klikovky-ani jsem se tomu nedivil-jet skoro 30 km na plnej kotel alespoň se pěkně promazal a na měrce bylo kousek pod MIN hned jsem dolil-0,75 litru- to mě asi proklínali co jeli za mnou -smrad jako z trabanta
-
- Kontaktovat uživatele:
Jó Rosťa je zarytej odpůrce 5q.Little Red Riding Hood píše:rosta, máš tam jen 4q??..
Jen k tomu vylítanýmu oleji...nechápu pořád proč si někteří stále myslí, že honit motor na hranici červenýho pole, je k něčemu prospěšný. Nedejbože 30km.
To že ti vylítal volej není nic k oslavám. Tlakuje se ti spodek a lítá to nahoru, to je ti snad jasný. Se sériovou kompresí to už začni šetřit na kruhy, popř. na výbrus. Změř si tlaky a přestaň toho staříka tak honit, nebo máš brzo po vejletech.
VAZ 1800kk na prvočinitele
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
a chtělo by to 5qPája píše:Změř si tlaky a přestaň toho staříka tak honit, nebo máš brzo po vejletech.
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
koukal jsem na svíčky a byly krásně hnedobílý-kruhy jsou ok-kdyby byly kroužky v háji bude to papat olej, což se neděje-jinak motor chytá na votočení-teplej i studenej-ten olej vylítal těma otáčkama-ale měli jste vidět ty obličeje-chvíli jel vedle nás nějakej týpek v jetim a koukal jak tele -chvíli jel vedle nás a kroutil hlavouPája píše:Jó Rosťa je zarytej odpůrce 5q.Little Red Riding Hood píše:rosta, máš tam jen 4q??..
Jen k tomu vylítanýmu oleji...nechápu pořád proč si někteří stále myslí, že honit motor na hranici červenýho pole, je k něčemu prospěšný. Nedejbože 30km.
To že ti vylítal volej není nic k oslavám. Tlakuje se ti spodek a lítá to nahoru, to je ti snad jasný. Se sériovou kompresí to už začni šetřit na kruhy, popř. na výbrus. Změř si tlaky a přestaň toho staříka tak honit, nebo máš brzo po vejletech.