Od složení motoru mám najeto 11 000 km. Jezdím cca za 7,5 podle tankování, jede to i 190, vodu ani olej to nijak zvlášť nežere. Akorát nedoporučuju Fridex G12+ - výměna prý po 5 letech, ale je háklivej na přehřátí (i mírné) a dělá se z něj hnusná hnědočervená břečka. Takže tam půjde zpátky nějaká normální modrozelená kapalina. Ale anžto mám ještě 2 litry, možná mu dám ještě jednu šanci. Kupodivu Laďce tenhle Fridex nijak nevadí.
Ještě jsem nebyl v Sadské, aby mi vyměnil tu mlhovku (rozbila mi jí na dálnici metrová letící plastová deska v zimě) a přiměl topení, aby neteklo na ŘJ (od jejího obalení do izolačky mě to tak nehecuje

) ... a asi holt vrazím 2000 do té stahovačky u spolujezdce, kterou jsem kdysi rozbil, no ... Jo a taky panu Nedbalovi "vyreklamuju" gumu, kterou dal na homokineťák novou, protože je po roce skoro rozpadlá. A zkontrolovat ventily (nebo na ně radši nesahat? Posledně jsem pak sám přehazoval dvě podložky, páč to nevycházelo)

A jsem vyžvaněnej a na něco jsem určitě ještě zapomněl
Po koncovce výfuku mi někdo ukradl už i víčko na kouli. Další šrámy nepřibyly (důlek od hypervozíku v kapotě, šrám na pz blatníku též od hypermarketu, stržená barva na nárazníku u pp kola od číhosi debilního parkování).
Od složení motoru najeto cca 11 000 km.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).