ale nic to nemeni na to ze je to furt pekna 02

Moderátor: Moderátoři
Co se týče laku, tak zcela určitě. Zbytkem si nejsem až tak jist.Jelen píše:Určitě je na tom líp, než ten vrak 02ky, co chceš z toho vrakoviště.
Jistě, stačí jen naleštit leštěnkou, natankovat a můžeme vyrazit.Koko Loko píše:Albert nemá skořápku, je to pěkný vůz co jen vyžaduje trošku poopravit.
Před čtyřmi lety to bylo ještě normální auto. Dnes je v hluboké hibernaci, ze které ji může probrat jen opravdu velmi hodný a velmi bohatý princ.Koko Loko píše:Náhodou před třemi či čtyřmi roky, už nevím, mě v tom vezl a fachčilo to výborně. Zcela jistě jednoho dne, až přijde ta správná chvíle dojde k jeho znovuzrození. Momentálně jen spí jako šípková Růženka a čeká na hodného prince s COčkem
ger007 píše:toto iste si hovoril na jesen ze pockas do jesene potom po zime potom a potom ..
Věř, že jsem v klidu, mě tyhle žabomyší problémy kůle nervou, už vůbec ne, co se týče tebe. Měl bys pořádně udělat tu 06ku, popřípadě opravit ty tvý veterány, co tak kvetou a ne nakupovat další vraky, který se v prach obrátí dřív, než dostaneš řidičák.Jakub Metelka píše:muzes byt v klidu
Největší fór na tom je, že z běžných úhlů pohledu je to leštěnka nejleštěnkovatější.Jelen píše:Tímto vyzývám Hurikána: Dej sem fotky tý tvý 02 i z úhlů, kde je vidno koroze