Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace

Jarní sraz v Bechyni 20.5. 2006

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Pátrač píše:Peníze za nájem letištní plochy jsem dneska ze svého účtu platil já. Takže doufám že nebudete svině a přijedete a zaplatíte vstupný. páč pronájem i s DPH činí nakonec 5 917 místo plánovaných 4 972 kč cena byla totiž bez DPH :( takže doufám v účast alespoň takovou aby se to zaplatilo a něco zbylo i na Milana jako dík az to že se nám upsal. :D
6 000Kč. Přijede-li, podhodnotím mé odhady, 70 aut. Je to jasné, 100Kč / auto.
Pokryjeme nájemné a z toho co zbyde by si měl Pátrač převést na své konto částku za další investice do srazu (telefonování poštovné a další drobné výdaje). A pak co zbyde bych vydělil dvěma. Polovinu dal Milanovi Blahoutovi a druhou na účet LADAklubu.
Ideální by byla cedule, jedna u vjezdu na plochu, jedna u výběrčího na krku, kde by byl nastíněn způsob využití peněz ze vstupného. Hned se mi líp platí, když vím, na co to pak jde.
Ale
Kdo vyrobí cedule, kdo bude vybírat, kdo vyrobí nějakou viditelnou vizitku "platícího" návštěvníka, aby se neplatič snadno odhalil?
Toť oříšek.
Bílý LADA a okřídlená spol.
tavri

Příspěvek od tavri »

ehm můžu vyrobit plastové samolepky 80x40 mm i s pořadovým číslem "vstupenky" a políčkem pro dopsání SPZ, stačí říct, co vše by na ní ještě mělo být. Každý si ji pak může nalepit na palubovku. Normální a diskrétní, žádná cedule za sklem... Tak jestli je zájem ;-)
Fabia 3, 02/2018 1.0 MPI 55 kW Ambition Plus
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

no tazke riesit, ale co ak pride len 50 aut??To potom nebude dost ani Patracovi za letisko, potom to doplati kto??
Podla toho, co spisuje Salwador vieme o nejakych 40 "domacich" plus mozno nejakych 10 zahranicnych aut. No a co ak nepride nikto viac??

Preto navrhujem sumu 150Kc z auto. Bavil som sa o tom aj s Patracom, on chcel povodne 50 Kc za osobu, ale to by bolo dost neprehladne, tak sme sa dohodli takto. Dost pochybujem, ze pride viac nez nejakych 70 aut, teda preplatok by sa rozdelil Blahoutovi a (ak zvysi) pripadne Ladaklubu. Ale vzdy je lepsie mat preplatok nez zostat este Patracovi dlzny :roll:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Majo píše:no tazke riesit, ale co ak pride len 50 aut??
Dobrá, jak jde o peníze vždycky je lepší mít více než méně :wink:

Ale, jestli o 50 autech víme jistě tak těch 70 je minimum toho co dorazí (vždycky jsou na srazu lidi, kteří na forum vůbec nepřispívají) a pak taky 150Kč se bude špatně počítat v "kase". Ale beru, jen mě napadá, aby to někomu nebylo moc peněz a nebylo pak nějaké handrkování.
tavri píše:ehm můžu vyrobit plastové samolepky 80x40 mm i s pořadovým číslem "vstupenky" a políčkem pro dopsání SPZ, stačí říct, co vše by na ní ještě mělo být. Každý si ji pak může nalepit na palubovku. Normální a diskrétní, žádná cedule za sklem... Tak jestli je zájem ;-)
No to by bylo úplně nádherný. Protože nebude znám vzhled identifikační samolepky platícího návštěvníka předem, nepůjde jí snadno zfalšovat.
Ráno ideálně ti s nejmenší opicí vyrazí z kempu, najedou na letiště tak, aby ze silnice na letištní dráhu šlo projet jen úzkou mezerou mezi napříč stojícími auty (podélně stojícími se silnicí), odhaduji 4-5 vozů, jejichž majitelé se u vybírání vstupného budou v půlhodinových až hodinových intervalech střídat, včetně kasy (těch pár stotkorun se snad snadno při každém předání přepočítá. Velmi snadno: pořadové číslo poslední vydané samolepky vynásobím vstupným a tolik peněz převezmu) A tak do 12.00 vybírat, pak dorazí už jen pár opozdilců a můžou vypuknout přelety přes silnici (sprinty a tak)
S tím, že by se dalo už některé zájemce odbavit už v kempu.
Každý kdo zaplatí by měl dostat do ruky papír (ten se jistě snadno vyrobí) o tom, proč musel dát peníze, na co se použijí. Pak by tam mělo být info o chování na letišti a já nevím ještě, co jsem zapoměl?

Pokud by se našlo v kempu v chatce, nebo penzionu místo pro 4členou rodinu (dvě malé děti - takže tři postele stačí) na noc pátek sobota přijedu i na snad méně exponovanou noc pátek sobota a rád se vybírání zůčastním. Jenže, ani jsem o místo nebojoval, pozdě jsem zjistil, že by rodina jela i na noc, ale rozhodně ne do stanu.
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Teepee píše:Dobrá, jak jde o peníze vždycky je lepší mít více než méně :wink:

Ale, jestli o 50 autech víme jistě tak těch 70 je minimum toho co dorazí (vždycky jsou na srazu lidi, kteří na forum vůbec nepřispívají) a pak taky 150Kč se bude špatně počítat v "kase". Ale beru, jen mě napadá, aby to někomu nebylo moc peněz a nebylo pak nějaké handrkování.
No mozno to este doriesime priamo na mieste, ked v piatok uvidime kolko aut bude uz vecer v kempe, vzdy mozme podla toho zlavit pri sobotnajsom vyberani. Je mi jasne, ze spusta ludi dorazi az v sobotu, tak ak tam bude v piatok uz tych 50 mozme ist na tu 100vku. Asi :?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Jo jsem pro nechte to zuatím na 150 a slevit můžeme. Milanovi by se šiklo alespoň 1000 kč pak peníze za pronájem letiště, a co zbude tak se dá na provoz klubu ev drobné poplatky toho co se použije ještě na letišti ( samolepky a tad) ten registrační lístek je super.
Možná bych tam někam vpašoval že majitel této kartičky souhlasí s provozním řádem a bude jej respektovat, stejně tak respetovat pokyny organizátorů.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

No teď jen zbývá ujasnit si úlohy, kdo bude hlavní výběrčí (převezme nálepky, vytiskne 130x pokyny pro platícího návštěvníka a případně otázku vstupného v pátek večer připomene), a kdo budou ti pomocníci barierníci.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Teepee píše:... vytiskne 130x pokyny pro platícího návštěvníka ...
...asi by to melo byt minimalne i v jazyce anglickem ... W.
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

a organizatori by mali byt nejak oznaceny, keby chcel niekto nieco dodatocne zaplatit a tak...ako to spravime? smetiarske oranzove vesty? :mrgreen:
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Myso píše:a organizatori by mali byt nejak oznaceny, keby chcel niekto nieco dodatocne zaplatit a tak...ako to spravime? smetiarske oranzove vesty? :mrgreen:
To bude asi problém, oranžové vesty budou mít časoměřiči. Jedině snad oranžové vesty (já jí třeba mám od České pojišťovny k povinnému ručení) a doplňkem připínací vizitku s nápisem pokladník. Koneckonců na vybírání by taková vesta stačila jedna, pokladníci se budou střídat, aby to neodsral jeden člověk a neměl ze srazu nic. A vedoucí pokladník (hlavní výběrčí) bohužel bude mít vestu celé odpoledne i po otevření vjezdu do sraziště.
Naposledy upravil(a) Teepee dne pon kvě 15, 2006 09:50, celkem upraveno 1 x.
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Byl bych celkem vděčný, kdyby se k tomu někdo dobrovolně přihlásil. Protože už toho mám dost. jak po stránce organizační tak po stránce chění něco organizovat. Už teď je mi jasný že ze srazu nic moc nebudu mít protože budu neustále pendlovat od jedný věci ke druhý...
Tady je nějaký základní pokyn jak by měl asi vypadat program. Někdo to může přeložit. když mi to pak pošlete tak to klidně vytisknu nejlépe atk aby se na A4 vlezly dva sloupce vlevo program v pravo orghanizační řád, kterej prosím někdo dejte dohromady. Dík.

pátek 19.5.
Příjezd prvních nedočkavců a skalních fanoušků. Ubytování, utáboření, prezentace. Bohatý večerní program v kempové restauraci: popíjení, hudba, zpěv, vytahování triček s více i méně hrdinskými historkami, motoristická latina.
sobota 20.5.
8:30 společný odjezd z kempu na letištní plochu, registrace účastníků
9:00 zahájení programu: - sprinty
- jízda zručnosti
- seřizování a ladění
15:30 ukončení programu
16:00 společný odjezd všech zůčastněných na „Spanilou jízdu“
18:00 příjezd účastníků do kempu
19:00 vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií, předání cen a diplomů
19:30 večerní program: opětovné vytahování triček historkami ze soutěžních disciplín, popíjení, hudba při které se mohou odvážní jezdci se svými partnerkami oddávat bujarým tancům, volná zábava.
neděle 21.5.
volná zábava, poslední výměny rad, zkušeností, a dílů. Společné fotografování, loučení a postupný odjezd účastníků.

Všeobecné informace:

Každý se účastní srazu a s ním spojených akcí na vlastní náklady, riziko a odpovědnost.
Pobyt v kempu a stravování během srazu si každý zajišťuje a hradí sám. Na ubytování v chatkách, resp. pokojích mají přednostně nárok ti, kteří si je zarezervovali v patřičné debatě na forum.ladaklub.com.
Ke krytí technického, administrativního a organizačního zabezpečení včetně cen pro vítěze bude při registraci vybírán poplatek ve výši 150,- Kč za auto.
Povinností každého účastníka je dodržování obecných zásad bezpečnosti a dbát pokynů organizátorů. Pořadatelé nezodpovídají za technický stav a způsobilost vozidel. Toto jest věcí každého účastníka. Na celé letištní ploše je během sobotního programu zakázáno požívání alkoholických nápojů. Pořadatel má právo účastníka s nesportovním chováním, který neuposlechne jeho pokynů, příp. nebude dbát těchto instrukcí, vykázat mimo plochu letiště a to bez nároku na vrácení reg. poplatku.Na celé ploše letiště platí pravidla silničního provozu. Uvědomte si že jsem tu hosté a podle toho se musíme chovat.Zaplacením registračního poplatku účastník srazu potvrzuje, že se bude řídit výše uvedenými pravidly a že s jejich zněním souhlasí.Doklad o zaplacení musí být po celou dobu srazu viditelně umístěn za předním skle a musí mít vyplněnou SPZ vozu.

Spanilá jízda: má výletní charakter a probíhá na silnicích 1. až 3. třídy a to za běžného provozu. Je tedy třeba dbát na dodržování dopravních předpisů a zachovávat ohleduplnost k ostatním účastníkům silničního provozu. Její délka je cca 40 km.

Sprinty: zajišťují organizátoři v areálu letiště v úseku k tomu vymezeném. Trať má délku 400 m. Celkovým vítězem se stává účastník s nejkratším časem.

Jízda zručnosti: probíhá ve vyhrazeném úseku a je koordinována organizátory. Vítězem se stává účastník s nejkratším časem a nejmenším počtem trestných bodů.

Ladění aut: bude probíhat u stanu a to na dvou až třech místech. Marek Jirků - starost o motory, Luděk Musil – seřizování ventilů, Milan Blahout a jeho team – odborný poradce

Příjemný zážitek z celé akce přejí pořadatelé
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

s poplatkem určitě souhlasím lepší výc jak málo a hlásím se na případnou pomoc pomůžu s číkoliv co zvládnu .oranžové vesty beru asi 4 možná 5 víc jich asi neseženu
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Teepee píše:To bude asi problém, oranžové vesty budou mít časoměřiči....
Ja mohu protekcne zapujcit reflexni zluto-zelenou vestu. W.
Flipper Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flipper Tom »

Teepee píše:Jestli má ten text pro Novu být něco mezi zvacím E-mailem a textem, který obšlehnou do zpravodajství tak v tom návrhu vidím některé nedostatky. Zkrátka je mi to příliš stručné.
Určitě bych tam nějak narouboval, že je to 7. LADAsraz, poprvé ovšem oficiální, medializovaný a se zahraniční účastí.
Asi by nebylo od věci, popsat do zpravodajství pohnutky LADAnadšenství (Vztah k historii, levný tuning, levná pracovní síla, rodinné památky atp.)
to má být jen pozvánka a info. text k reportáži by měl být zvlášť a to zhruba tak jak píšeš ty a jak jsem již dříve popsal já (viz výše) pokud máš sílu a trochu času tak to prosímtě sepiš (nebo kdokoli jinej) já jsem časově naprosto v prdeli, a ještě řeším, že nemám technickou a patrně mi přez zimu ruplo topení :(
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Fce hlavního pokladníka je vázána účastí už od pátečního večera.
Pomocníci stačí až na sraz.
Já doma nadhodil "a co jet už v pátek". V podstatě ano, ale podmínkou je chatka, pokoj v penzionu (prostě pod stan s dětmi 4 a 1,3 roku to moc není). Vzhledem k současným problémům s ubytováním jsem noční účast na srazu odložil na příště.
Takže se rád dopoledne ujmu role jednoho z pomocných pokladníků.
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 7 (1. Mezinárodní sraz)“