Asi byly moc velký prodeje, tak museli zdražitIgithegreat píše:Predtim vychazela, ale min.. tusim, ze o 10tis.

Moderátor: Moderátoři
Asi byly moc velký prodeje, tak museli zdražitIgithegreat píše:Predtim vychazela, ale min.. tusim, ze o 10tis.
Původně se mi odemykal jen řidič a na druhé zmáčknutí zbytek - stejně i jen při odemknutých řidičových dveří a následném zamykání vše na zlomek vteřiny odemklo a hned vše zamklo. Takže o ušetření amortizace zámků se mluvit nedá. Ještě navíc vše blikalo. Většinou ale něco dávám za sebe zadními dveřmi, tak mi to moc nevyhovovalo. Nyní se mi na jedno zmáčknutí odemkne vše (mimo kufru) a pak prostě vše zamkne. Změna je v manuálu na str.7 - při vypnutém motoru strčit klíč do zapalování a zapnout jej. Na to zmáčknout na klíči tlačítko zamčení a následně 5 sekund podržet tlačítko odemčení. Jak auto pípne je hotovo. Mně se to moc nedařilo, až na nějaký 6-8 pokus, přesně ani nevímjti píše:Zaujala ma ta časť "preprogramoval odemikani"! Odomika ti vsetko spolu, alebo najprv vodic a potom zbytok? A ako si to preprogramoval?
Asi budeš muset vydržet do jarního srazu, na Moravu nějak nejezdím, teď vyjímečně za kámoškou do Orlové a k tomu dopomohlo to, že ji chci zajet (TEDY PrioruTommel píše:No když by jsi jel někdy Brno nebo okolí tak se ozvi, se podivam co všechno je tam jiné jak u mně