dík, rád bych aby to umělo i jezdit. Už dlouho sním o autě, který bude jezdit bez oprav... Ale paradoxně jsem si koupil ladu, kde se tohle bere jako vysoký nadstandart.žež píše:plavec: snad už ti to pojede
Chladící soustava
Moderátor: Moderátoři
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Tohle je vylítanej služebák, tam se to dalo celkem čekat.žež píše:Ale jakou ladu sis koupil!!! Kupuješ auta co nejlepší léta majou už dávno za sebou
Ale u stříbrný, když to mělo 75 tisíc na tacháči? A když vám předchozí majitel lže, že jemu se to nesralo? Ono je celkově dneska problém si něco koupit.Jednak nejsou prachy, když sem to narval do těch křápů, tak ikdybych si koupil novýho meďáka, tak se mě prostě začne srát od novoty.Mám na to smůlu a hrabali se v tom samý pitomci ! Servisy a lidi u kterých to bylo, zasloužej naházet do jednoho pytle a řezat od rána do večera
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
S řezáním mechaniků souhlasím. Nebo aspoň hodinu denně je nutit číst cokoliv z oboru, protože některý věci, který jim nedocházej, by napadly snad 10letý dítě.
Vesmír musí být v rovnováze, takže se Ti určitě brzo poštěstí
Vesmír musí být v rovnováze, takže se Ti určitě brzo poštěstí
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- MartasBrno
Nákup haraburdí na hlavu Koněvka
Inu někdy mám pocit, že žiju v úplně jiný dimenzi.dmatej píše:Vesmír musí být v rovnováze, takže se Ti určitě brzo poštěstí
Ale k věci. Na Koněvce jsem sehnal: Gufero vačky 74Kč, Těsnění výfukového a sacího potrubí 2x 95 = 190 kč. (U nás ve městě chtěli 300, tak jim to nechám vrátit) , Těsnění mezi hlavu a termostat (kus čtvrtky s dírama) 25kč, výfukový ventil 242kč, sací ventily 2- 222 x 2ks= 444kč, pozdro bloku- "středící šteft" 8kč Jeden jsme ztratili a druhý zůstal v bloku, hadice chladiče horní 144kč. Těsnění komínku rozdělovače 17kč- to je tenkej "O" kroužek na pravou stranu vačky resp. do záslepky. Tudy mi chrčel ven olej. Suma Sumárum : 1.144kč + svačina ve městě. Ze zvědavosti : Hlavu měli za výlohou cena nějaký asi 3 nebo 4 tisíce, jestli si dobře pamatuju.
- MartasBrno
Re: Nákup haraburdí na hlavu Koněvka
Takže teď jsi ve stavu kdy ti nechybí nic z materiálu, ale potřebuješ to poskládat? Nebo už to máš i poskládaný?plavec píše:Inu někdy mám pocit, že žiju v úplně jiný dimenzi.dmatej píše:Vesmír musí být v rovnováze, takže se Ti určitě brzo poštěstí
Ale k věci. Na Koněvce jsem sehnal: Gufero vačky 74Kč, Těsnění výfukového a sacího potrubí 2x 95 = 190 kč. (U nás ve městě chtěli 300, tak jim to nechám vrátit) , Těsnění mezi hlavu a termostat (kus čtvrtky s dírama) 25kč, výfukový ventil 242kč, sací ventily 2- 222 x 2ks= 444kč, pozdro bloku- "středící šteft" 8kč Jeden jsme ztratili a druhý zůstal v bloku, hadice chladiče horní 144kč. Těsnění komínku rozdělovače 17kč- to je tenkej "O" kroužek na pravou stranu vačky resp. do záslepky. Tudy mi chrčel ven olej. Suma Sumárum : 1.144kč + svačina ve městě. Ze zvědavosti : Hlavu měli za výlohou cena nějaký asi 3 nebo 4 tisíce, jestli si dobře pamatuju.
Re: Nákup haraburdí na hlavu Koněvka
No matroš mám snad všechen. Pominu-li díl č. 21112, ten skladem nemaj.MartasBrno píše:Takže teď jsi ve stavu kdy ti nechybí nic z materiálu, ale potřebuješ to poskládat? Nebo už to máš i poskládaný?plavec píše:Inu někdy mám pocit, že žiju v úplně jiný dimenzi.dmatej píše:Vesmír musí být v rovnováze, takže se Ti určitě brzo poštěstí
Poskládat to bude muset Marek. Já toho mám teď plnej barák a sám nevím kam co přijde.
EDIT: Teď jsem prohlídnul důkladnějc těsnění pod hlavou co sme z toho vyndali. A ŠOK: Je tam nějakej rozmazanej nápis fixem. Vypadá to jako , že sebral už někdo z tej hlavy 0,5, teď sme sebrali 0,3 to už snad ani není přípustný sebrat skoro milimetr. Vždyť se změní komprese a vůbec, ještě párkrát a bude toho víc ubroušeno, že si koupím o deset čísel kratší šrouby hlavy
Jak to tedy je? Jsem ještě na povoleným rozměru nebo ne? A nedá se sehnat vyšší těsnění? Vždyť tohle nemůže stačit... V sešitě nemůžu ty hodnoty najít.
- Křečík Barbuška
No je to psaný ručně fixkou, tak co jiného by to ale mohlo být?Koko Loko píše:Zachovej chladnou hlavu, kdo ví co ten popisek měl vůbec znamenat, mysli pozitivně.
Chladnou hlavu, jooo? Já vám z toho udělám kůlničku na dříví darebáci a ještě si pujdu stěžovat , to poženu vejš !
Inu což teď nezbývá než počkat na velmistra kterej ty krámy z motoru vyházel.Aby to tam nabouchal zpátky.
- MartasBrno
Nebudu, kouknu se na nějaká hambatá videa na netu a jdu spát.MartasBrno píše:nekaž si večer
V Y Ř E Š E N O : OBĚ LADY JSOU NA PRODEJ ! Včera večer marek nandal hlavu, zabrousil ty 3 ventily. Naleju vodu do nádobky. A do rána ta mrcha vytekla, CHčije to fest zezadu. Buďto blokem nebo vodní pumpou.Což před demontáží neteklo. Zřejmě velmistr něco poškodil.
Jelikož by si tohle žádalo minimálně další dva životy, rozhodl jsem se jít nejrozumější cestou a ten sráč vyhodit domu.
Nervy už mám v háji nejmíň 3 roky, dál už to nevydržím.Včera už jsem si vybíral vysokej most.
Tedy otázka poslední: Kdo má zájem o dvě 111ky 8ventil s papírama?Jedna dokonce s platnou stk.
Jelikož by si tohle žádalo minimálně další dva životy, rozhodl jsem se jít nejrozumější cestou a ten sráč vyhodit domu.
Nervy už mám v háji nejmíň 3 roky, dál už to nevydržím.Včera už jsem si vybíral vysokej most.
Tedy otázka poslední: Kdo má zájem o dvě 111ky 8ventil s papírama?Jedna dokonce s platnou stk.
- MartasBrno