Zkušenosti i s jinýma druhama se získat ňák musejí. Já IS rozhodně doporučuju, i když uznávam, že na svým tieru to neni až takovej zabiják jako KV1-S. Jo a už jsem asi 14 dní nehrál
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Koupil jsem pár malých lehkých tanků, co jsou teď nově doplněné v německém stromě. Až budou v elitě, zase je prodám, ale vydělávají spoustu prachů a je s nimi děsná čurina .
Moc se mi líbí PzIIIA, MarderII a PzIC. PzIIG má superrychlou rychlopalku - 244 ran za minutu. To je prdel s tím plivat na soupeře, se chechtám jak smyslů zbavenej. Oproti ISům a Tigerům, kde jednou ranou propálíš panelák a pak půl dne čekáš, než to Ferda naláduje, je to prostě něco jinýho a jako odreagování to nemá chybu.
RENAULT Mégane Grandtour*04/2008 - 1,5dCi 78kW(06/2016-) RENAULT Scénic*05/2012 - 1,4TCe 96kW(10/2023-)
No, měl jsem teď asi vůbec svojí nejdelší tankovou pauzu - ale teď jsem to teda zase zapnul.
Bacha na S-51 - Tank ST-1 měl 1800 životů - a šel na jedinou ránu a eště za jízdy. No a dvojitej úspěšnej zásah se mi taky poved prvně. Pěkná bitva to byla.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Taky artiny nemam rád, když za ně nehraju Ale je to jinak jasný, jdou po těch nejvejš postavených tankach a kór po těch, co nejsou tak rychlý.
Dva PoJeBy ze Skašova
Kterak jsem si zvednul osobní rekord v počtu zničených tanků za bitvu.
Příběh je emočně laděn, slabé povahy nekoukat!
Já jsem měl takovej vztek! Na jednu stranu mi sice neschopnost vlastního týmu umožnila exhibici, na druhou stranu mi to mozek prostě nebere, proč, sakra proč? Poprvý jsem použil ostřejší slovo v chatu. Až doteď jsem se tomu důsledně bránil, ale naše poslední artilerie, která měla hodně času pomoct v závěrečnej bitvě, ale neudělala nic, si to prostě zasloužila. Hnus fialovej.
Dva PoJeBy ze Skašova
No jo, ale ty jsi měl u těch devíti aspoň remízu A to slovo vyfocený nemam, to byla zatim jenom ironie, dál jsem se odhodlal jít až ve chvíli, kdy nam začli zabírat základnu...
Dva PoJeBy ze Skašova