Jarní ladasraz 2010
Moderátor: Moderátoři
Jízda je pro auto žádoucí. Pokud to někdo chce mít jen tak vystavený, tak budiž, ale ať pak od auta nečeká svezení. Ono totiž když dlouho stojí, tak zpuchří veškerý gufera a z auta se stane olejnička, takové auto se pak hodí jen na tu expozici, protože žere olej a vše odchází. Jistě, pro vzhled auta je to vyhovující (viz futro dveří, ale od futra nečekám jízdu). Jízdou se zas opotřebovává ta estetická stránka věci, občas přibyde nějaký ten šrám, třeba od odstřeleného kamínku, ale motor se ničí méně, než stáním. Chce to najít kompromis. Všeho moc škodí. Stání i ježdění. Zářným příkladem je Hurikán. Kolik má najeto Jahoda? 19 000 ? Bál by ses jet za hezkého počasí na sraz?
Ty gumové části nejvíc trpí v zimě , mrazy způsobují tvrdnutí ,následné praskání až po čase její rozpad, tohle se týká všech částí. Zamezení tomutu je nejezdit v mrazech nebo ošetření speciálním silikonovým olejem. Potom je její životnost dlouhá.
U motoru je to jiná stránka, ten potřebuje pohyb ,aby se pravidelně olej dostával na třecí plochy. V motoru se totiž po čase objevuje vlhkost a to si pište že se tam vždy objeví.(vodní chlazení motoru) Nejcitlivější částí jsou pak stěny válce a dříky ventilů které mohou po čase oreznout a zadřít se.
Vše se prostě musí udržovat tak nějak akorát.
U motoru je to jiná stránka, ten potřebuje pohyb ,aby se pravidelně olej dostával na třecí plochy. V motoru se totiž po čase objevuje vlhkost a to si pište že se tam vždy objeví.(vodní chlazení motoru) Nejcitlivější částí jsou pak stěny válce a dříky ventilů které mohou po čase oreznout a zadřít se.
Vše se prostě musí udržovat tak nějak akorát.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
K tomu ubytování na jarním srazu: koukám, že jsem pros*al termín na přihlášení se o chatu, tak ještě provedu pokus o rezervaci, ale kdyby to náhodou nevyšlo, byl by někdo ochoten mě přibrat do chatky na obě noci, komu zbývá místo?
Nebo se uvidí až na místě, třeba někdo odpadne... Už jsem si na ten luxus spaní v chatce, místo zkroucenej na sedačkách v autě, příliš zvykl.
Nebo se uvidí až na místě, třeba někdo odpadne... Už jsem si na ten luxus spaní v chatce, místo zkroucenej na sedačkách v autě, příliš zvykl.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jejda , my tady nejsme http://www.motomagazin.cz/index.php?act ... s=kalendar . Zkuste to někdo ošéfovat.
Jen ať všichni viděj , že na to máme !!!
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
Škoda Felicia COM 1,3 1995
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
Škoda Felicia COM 1,3 1995
Tak na sraz bohužel nedorazím.Vlezly mi do toho volby, vůbec mi nedošlo, že je to stejný datum. Ledaže bych se zajel kouknout na chvíli navečer.
Omlouvám se lidem, kterým jsem sliboval dopravu věcí.
Omlouvám se lidem, kterým jsem sliboval dopravu věcí.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Tak si sjednej volební průkaz ne? Taky to tak chci udělat.
http://www.mvcr.cz/clanek/moznost-hlaso ... -2010.aspx
Zákon o volbách do Parlamentu v tomto ustanovení upravuje dva způsoby, jak lze již dnes požádat obecní úřad příslušný podle místa trvalého pobytu voliče o vydání voličského průkazu, a to:
osobně; v tomto případě není písemná žádost vyžadována, neboť volební orgán, který je oprávněn voličský průkaz vydat, o žádosti voliče po prokázání jeho totožnosti učiní úřední záznam, ve kterém veškeré potřebné údaje uvede; o vydání voličského průkazu lze požádat do okamžiku uzavření stálého seznamu, tj. do 26. května 2010 do 16.00 hodin.
http://www.mvcr.cz/clanek/moznost-hlaso ... -2010.aspx
Zákon o volbách do Parlamentu v tomto ustanovení upravuje dva způsoby, jak lze již dnes požádat obecní úřad příslušný podle místa trvalého pobytu voliče o vydání voličského průkazu, a to:
osobně; v tomto případě není písemná žádost vyžadována, neboť volební orgán, který je oprávněn voličský průkaz vydat, o žádosti voliče po prokázání jeho totožnosti učiní úřední záznam, ve kterém veškeré potřebné údaje uvede; o vydání voličského průkazu lze požádat do okamžiku uzavření stálého seznamu, tj. do 26. května 2010 do 16.00 hodin.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras