Luděk Musil píše:Jasně, že Kopr k nám v sobotu dorazil.
Těsně před 11-tou do Radešínské Svratky, v pohodě, vysvátkovanej (bodejť by ne, když to byla svatba - viz jiné téma).
Ta fotka v klobouku a s pivem v ruce byla určitě ze Šafránkovic mlejna, kde byla hostina a večerní párty.
Sobotní odpolední pobyt v bazénu byla také velmi příjemná záležitost (nejen pro něj). L.
Jaké jiné téma ? to mi uniklo
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Veteranista zachovej paniku, SU je instance 1.stupně a jsou to jen loutky. Pokud máš stavební povolení, pak by neměl být ani důvod k pokutě - sice jsi nepožádal o prodloužení (tuším, že po 5ti letech) ale oni sami nevyvinuli činnost. Tedy zjistí nedostatek a budou chtít zjednat nápravu. Jsi v dobré situaci, prostě povolení mas a nevěděl jsi že máš prodloužit. Jen bacha, budou to posuzovat podle stavebního zákona z roku, kdy bylo povolení vydáno......
A z rozhodnutí instancí 1. a 2. Stupně si nic nedělej, odvolas se a ministerstvo jim dá přes prsty a řekne jim jak mají jednat. Hlavně s nimi nejednat v bavlnce, sou to jen úředníci a zákon I když jsou schopni přečíst, jeho význam nikdy nepochopi... Proto je tu ministerstvo a ombudsman (toho osobne doporucuju kdyby úřady byly moc doterne, má dlouhé prsty). Preju hodnd štěstí a hlavne nepropadat panice...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Určitě se jedná o měděné (hliníkové) podložky na různé průtokové spoje.
Např. spoj hadice/prasátko - průtočný šroub a měděná podložka. Nebo vypoušťák na chladiči mosazný šroub a měděná podložka atd. atd.
Měděné podložky je potřeba před použitím vyžíhat, aby změkly.
Hliníkové podložky zase nelze moc dotahovat. L.
Pokud sundám víko karburátoru, je nějaká šance, že můžu použít původní těsnění? Nebo se vždycky musí vyměnit?
Nějaké jsem našel v e-shopu v Krči, ale tvar není úplně shodný. Asi už je to na verzi s podtlakem; já mám tu nejstarší z 2103, vše mechanické.
Nebo to přetěsnit něčím "v tubě"......?
Silikon bych tam nedával, to určitě ne. I když sehnat něco v tubě, co se snese s benzínem, je docela problém. Olej problém není, na benzín jsem zatím vygůglil dva produkty. A do kanálků bych to taky necpal
Těch 90% znamená, že tam mám vrátit to původní......?