Priora
Moderátor: Moderátoři
Říkal mi jeden člověk co v prioře seděl, že když to porovnal s kalinou, tak priora ho sklamala a pořád mu to příšlo že sedí ve starý desítce.Já jí naživo neviděl, takže nemůžu objektivně posoudit.
Jinak jo- sevisy ty jsou pořád stejný víc jich asi nebude, takže ikdyby lada vymyslela bezporuchový auto, tak by ho stejně museli čas od času někde v servisu kontrolovat, a když jich tu máme jako do čepice a ještě tak neoptimálně pokrytý území ČR, tak nevím nevím, kolik se jich prodá.Třeba si ale prioru koupí někdo, kdo ani ladu nikdy neměl a pak objeví ladaklub a budeme mít zdroj optimálních informací o poruchovosti, spolehlivosti, spotřebě hned. Člověk nikdy neví.
Kdo se vyučil na desítce, tak už zhruba ví co může čekat, takže by přechod na tenhle povoz nebyl třeba takový šok jako přesednutí z nejnovějšího bmw.
Až mi to vyjde, tak jedu k panu N. na čumendu.
Jinak jo- sevisy ty jsou pořád stejný víc jich asi nebude, takže ikdyby lada vymyslela bezporuchový auto, tak by ho stejně museli čas od času někde v servisu kontrolovat, a když jich tu máme jako do čepice a ještě tak neoptimálně pokrytý území ČR, tak nevím nevím, kolik se jich prodá.Třeba si ale prioru koupí někdo, kdo ani ladu nikdy neměl a pak objeví ladaklub a budeme mít zdroj optimálních informací o poruchovosti, spolehlivosti, spotřebě hned. Člověk nikdy neví.
Kdo se vyučil na desítce, tak už zhruba ví co může čekat, takže by přechod na tenhle povoz nebyl třeba takový šok jako přesednutí z nejnovějšího bmw.
Až mi to vyjde, tak jedu k panu N. na čumendu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Tak a teď jste mě tu dostali.Zítra si dělám rodinný výlet a jedu se na to mrknout.
A k tomu tzv. flamu:kdyby tu na foru každý s každým souhlasil,tak by tu byla strašná nuda.Je pravda ,že Nulašestka to bere z dost negativistického hlediska,ale je to jeho právo.Když napsal,že Prioru si můžu koupit jen blbec,tak si to na sebe nevztahuju,i přes to,že se mi to auto líbí a uvažuju o tom.Tak z toho nedělejme tragédii,díky.
A k tomu tzv. flamu:kdyby tu na foru každý s každým souhlasil,tak by tu byla strašná nuda.Je pravda ,že Nulašestka to bere z dost negativistického hlediska,ale je to jeho právo.Když napsal,že Prioru si můžu koupit jen blbec,tak si to na sebe nevztahuju,i přes to,že se mi to auto líbí a uvažuju o tom.Tak z toho nedělejme tragédii,díky.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
nooo, to je slovo do pranice, tak pak honem sedni na počitač a koukej nám napsat recenzi, ať se máme na co těšit.radek mb píše:Tak a teď jste mě tu dostali.Zítra si dělám rodinný výlet a jedu se na to mrknout.
Kluci nebylo by dobrý se objednat na tu čumendu hromadně, zavolat tam aby si na nás vyhradili jedno odpoledne a pak by od nás měli pokoj a neslejzali bysme se tam jako švábi na pivo
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Zajímavý, když mi na salónu ukazoval desítku, tak taky nemoh otevřít přední dveře, říkal že neví čím to je, ale uvnitř se to zasekává, v provozu že prý se to nestává. No a musim potvrdit, že za 4 roky se mi to nestalo ani jednou.JmJ píše: ke spolehlivosti Priory se muzem zatim vyjadrit jen na zaklade toho, ze nesly otevrit dvere na autosalonu a muzeme vychazet z poruchovosti predchozich modelu.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Kdo to asi tak bylplavec píše:Říkal mi jeden člověk co v prioře seděl, že když to porovnal s kalinou, tak priora ho sklamala a pořád mu to příšlo že sedí ve starý desítce.Já jí naživo neviděl, takže nemůžu objektivně posoudit.
Mimochodem, zrovna tohle by mi vadilo nejmíň a technická spřízněnost s desítkou je i výhoda, desítka je tu už spoň trošku zavedená a není to už zase takový neštěstí co se týče dílů.
21113 >>> 21113 >>> 21113
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Každý další příspěvek který už nebude mít co dělat s Priorou budu mazat a uživatel dostane Bludišťáka..
Vraťte se k tématu. jestli chcete probirát ABS a jiné BS tak se přesuňte do témata poklábosíme. poznámka moderátora.
Vraťte se k tématu. jestli chcete probirát ABS a jiné BS tak se přesuňte do témata poklábosíme. poznámka moderátora.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
http://www.lada-auto.sk/?menuID=2170-0
"Všetky modely sú vybavené výškovo nastaviteľným volantom, airbagom vodiča a
spolujazdca, ABS, centrálnym zamykaním dverí. "
Tak vidite, prevdepodobne to bola len textova chyba... a klima bude typujem tiez za priplatok.
EDIT http://www.lada-auto.sk/download/cenn%E ... priora.pdf
Ano, Priora je auto so slusnym mnozstvom moznej vybavy, aj s klimou.
[ Komentář přidal: Hurikán: pá říjen 24, 2008 23:09 ]
OT diskuze přesunuta sem.
"Všetky modely sú vybavené výškovo nastaviteľným volantom, airbagom vodiča a
spolujazdca, ABS, centrálnym zamykaním dverí. "
Tak vidite, prevdepodobne to bola len textova chyba... a klima bude typujem tiez za priplatok.
EDIT http://www.lada-auto.sk/download/cenn%E ... priora.pdf
Ano, Priora je auto so slusnym mnozstvom moznej vybavy, aj s klimou.
[ Komentář přidal: Hurikán: pá říjen 24, 2008 23:09 ]
OT diskuze přesunuta sem.
Co se výbavy priory týče, prý do konce roku bude i výbava lux s ABS a klimnou. Ale tento údaj nemám od CS LADY ale od LADA SADSKÁ. Dokonce má být výbava lux i pro KALINU. Cena by měla být cca o 10 000 Kč vyšší než klasický výbava. Takže uvidíme. Co se týká rozpravy výše, musím jen smeknout. Tvrdit že elektronické systémy jsou k ničemu, může vypustit jen člověk co se v tom moc nevyzná. Já mám LADU rád a vážně zvažuju KALINU možná i PRIORU ve verzi LUX, protože od dob co děláme prověřování automobilů, jsem se setkal s takovým nehorázným klamáním zákazníku co se ojetin týče, až to pěkné není. Nicméně, zpět k tématu. V dnešním provozu a totální neohleduplnosti řidičů navzájem, jsem 1000x rád za ABS ve svém FOCUSU, a za všechny ty další " blbosti" které tam mám.Protože nemít je tam při svých cca 40 000 km ročně mám nejednou rozbitou hubu ( né vlastní vinou ). LADU uznávám a beru, ale neuznávám že totálně ignoruje pokrok a bezpečnost svých " pasažérů". Ale to se prostě do budoucna změnit musí, protože jinak to prostě nepůjde, pokud bude chtít prodávat auta. A to i v RUSKU.
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
nahodou mat tak dost penez tak mi to auto uz stoji v garazi ma to cca rovnaku vybau ako moja mazda323 (r.v.95) ale za to je to lada a standart to ma proste to auto vobec neni skarede je to masinka
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
Tak co Radku, už jsi ji byl omrknout a máš pro nás nějakou recenzi?radek mb píše:Tak a teď jste mě tu dostali.Zítra si dělám rodinný výlet a jedu se na to mrknout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Jsem správce Lada Priora Club Rusko http://www.lada-priora.ru
Jsem rád, že to bylo vidět jako fórum pro diskusi o auto Lada Priora.
Jsem velmi líto, že neznám váš jazyk, a tak jsem se překladatelem google.
Přeji Vám všem to nejlepší.
Pokud víte, že i malý ruský jazyk, jděte na naše fórum
Jsem rád, že to bylo vidět jako fórum pro diskusi o auto Lada Priora.
Jsem velmi líto, že neznám váš jazyk, a tak jsem se překladatelem google.
Přeji Vám všem to nejlepší.
Pokud víte, že i malý ruský jazyk, jděte na naše fórum
LADA PRIORA CLUB RUSSIA
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji vám za vlídné přijetí.Štěpán Getsko píše:Privet Alexej...
Dabro pazalovať v nash LADAklub forum.
My radyje tebja snova uvydjeť u nas na fore
Ty ymejesh Prioru? Kak ana v naturalnomu? Ja neemeju vydu vzglad, no jejo technetseskaja charakterystyka.
priora mě dobrý auto.
položit svou fotku Lada Priora stanici vůz VAZ-2171.
S pozdravem, Alexander
LADA PRIORA CLUB RUSSIA