Tak to máš pravdu, imperialisti to tu v mene tej "demokracie" poriadne rozkradli. Banky, fabriky, energetika, všetko je ich My sme už len na úrovni obyvateľov nejakejradek mb píše:Z Makara cítím takový ten duch 50. let minulého století. Rétorika tomu odpovídá. Vrazi z Wallstreetu a imperialisti by se zaradovali.
po€banej kolónie zvanej vraj "Slovensko". Rusi čo nás vraj "okupovali" v 68-om nám všetko nechali, neviem prečo nekradli rovnako ako dnešní imperialisti.
Pán scot my sme sa mali za socializmu dobre. Otec postavil veľký dom, dostal 130000 Kčs nenávratnú pôžičku, iní dostali byty, všetci mali prácu...
Škoda, že padol keď som mal len 12 rokov Mohol som si život lepšie zariadiť
K Ukrajine už napíšem len toľko, že mi to pripomína chudobného samovraha (UA), čo skočí z mosta do mohutnej ľadovej rieky (RUS). Hore na moste stoja leniví hasiči (USA),
čo sa ale kvôli tomu chudákovi nechcú namočiť, tak mu len hodia starú lacnú pneumatiku a zapýtajú si za ňu veľa peňazí od rodiny (EU), aj keď vedia, že nemá šancu doplávať
na breh. Jednoducho obrovská hanba USA a EU, najskôr im nasľubovali a teraz sa na nich úplne vykašlali. Toto je horšie ako Mníchovská zrada!!!
HISTÓRIA TÚTO ZBABELOSŤ USA A EU NEZABUDNE!!!
P.S.: Dnes MO RF poslalo nótu MO SR, že vzhľadom na nepriateľský akt Slovenska zaslaním S300 UA už nebude v budúcnosti garantom nezávislosti Slovenska. Amen tma