Fábie.
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Kde? Z těch dvou maloplošných fotek je patrna jen špína. By mne zajímal rok výroby. Já "měl" též bílou, tuším 2006 nebo 2007 a ačkoliv se na ni co se týče prevence koroze nešáhlo byla v pohodě. Sice měla spoustu rezavých krupiček, ale to byly kovové špóny zasekané v měkkém laku.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
No ten práh byl možná vážně v těch dvou místech odřenej a neopravenej, že to takhle uprostřed začlo reznout, ale ten blatník je typický místo, proto nakonec přesměrovali tu vodu z čelního skla do nosníků, která původně stejkala u jedničky do podběhů a tohle způsobovala.
Kombíky pak dál hnijou na 5. dveřích pod sklem a u pantů u střechy. Taky jsem viděl jednu pěkně rezavou střechu vyloženě plošně, což vypadalo celkem zajímavě.
Ale samozřejmě že mezi řidiči a majiteli koncernových aut je rozšířeno plno polopravd a mýtů, např. že koroze u koncernu = špatně opravená bouračka, koroze u ostatních = je to šmejd.
Kombíky pak dál hnijou na 5. dveřích pod sklem a u pantů u střechy. Taky jsem viděl jednu pěkně rezavou střechu vyloženě plošně, což vypadalo celkem zajímavě.
Ale samozřejmě že mezi řidiči a majiteli koncernových aut je rozšířeno plno polopravd a mýtů, např. že koroze u koncernu = špatně opravená bouračka, koroze u ostatních = je to šmejd.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
takovych znam mnohem vicSid píše:A tá druhá polovica pre to, že si naftu môžu ušetriť, alebo ukradnúť v robote, alebo ju niekde kúpiť lacnejšie.Marek píše:
...............
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Co je pravda na tom, že fabie sedany se serou? Podle mě je to hovadina, o jakou jde verzi. Však se to vyrábí ve stejným závodě a ze stejných dílů, nebo se mýlím?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ano, sedany se strašně serou. Za 5 let už nam praskla jedna žárovka počítam a ručka by taky zasloužila dotáhnout
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Čoveče teď ti nepovím, ale je to možný, že se dělaly jinde, jistotu dá VIN. Jeden závod byl tehdá vyhrazenej na superbéčka a druhej nevím (myšleno krom MB).plavec píše:Co je pravda na tom, že fabie sedany se serou? Podle mě je to hovadina, o jakou jde verzi. Však se to vyrábí ve stejným závodě a ze stejných dílů, nebo se mýlím?
Laďuša: co hlava, původní?
21113 >>> 21113 >>> 21113
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Teď si fakt nejsem jistej, jak moc ironicky to myslíš...zelvotron píše:Laďuša: co hlava, původní?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Hlava je děravá už dávno
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m