dneska jsem byl na evidenčce. no divil se pan STK co je to za kočár

to saša: pokud bych nedával sekvenčí systém, ale ten levnější, jaká bude ztráta výkonu? cca jako u karbec favouše? zamlouvá se mi jak motor jede, ale zase dávat 30tku za LPG...
Moderátor: Moderátoři
V procentech Ti to neřeknu a škodivku jsem nikdy nemněl . Na tohle se zeptej "tu" kdo s tím jezdí . Každý typ auta reaguje na plyn jinak . 043 jezdila lépe na plyn i rychleji , 06ce zatím plyn nevoní a stráta výkonu je znát . Namontoval jsem ho tam a nijak zatím neseřizoval . "nejsou lidi" neboli "kovářova kobyla a ševcovy děti jsou na tom stejně"r520 píše:jaká bude ztráta výkonu? cca jako u karbec favouše
Nojo, jenže kolikrát lezeš na spojkový lanko,a převodvý olej snad ani nemá cenu kontrolovat, ikdyž je ta převodovka mastná a vypadá to, že všude teče, tak se neztrácí.Aspoň u mě to tak je.Pořád lepší ta varianta nalevo, než napravo, protože při výměně olej.filtru se pak musí zespoda, což je trochu nepříjemný.Čahoun píše:Ono si nevybereš, já ho mám na levo a blbě se dostanu na lanko spojky a ke kontrole oleje v převodovce, je tam dost hadic a kabelů normálně, natož teď .plavec píše:.....reduktor si nechej dát na levou stranu.....
a já možná tuším komur520 píše:a tuhle 110 už předělával a servisuje jí
Taky mě nešly, zkus kounout na jejich relátko, je ve středovým panelu ze strany spolujezdce, je tam takovej dekl co má spolujezdec u nohou na 2 šroubky, ten vyndáš a jakoby vlevo nad ŘJ by mělo být, je to černá krabička a je v ní plošnej spoj a na něm relátko, u mě stačilo jen vyndat a do relátka zaklepat a od tý doby fungují dobře.r520 píše:jo a přestaly jít zadní mlhovky. tuhle chvíli nešly a pak se zas chytly, teď už je to asi definitivní
Jsem dopasovával dveře, tzn. že v mém případě jsem povolil 3x šroub zámku na podběhu a zámek posunul směrem do vozu, rovnal jsem takto 3 dveře. Ono to bylo i vidět že to chce. A nebo kup nové těsnění po obvodu dveří, ale to je asi zbytečné zas tak starý to nemáš.r520 píše:že v zadu profukuje i okolo dvěří (nad 120 km/h). to ale asi nějak rozumně odstranit nejde, co?
zelvotron píše:Je to ta věc co se leskne
tak tohle známe ze zadních lamp.Různě si mezi ty plošný spoje a žárovku dáváme někdo třeba vodivý plíšky ale po čase se závada objeví znova.Saša píše:Nebo a to spíš je na tištěném spoji v mítě připájení relé "studený" spoj . Velmi častá závada . A po čase se závada vrátí .