Takze s pracami na mojom aute sa uz blizim ku koncu, tak si myslim, ze uz je cas zverejnit vysledky mojej doterajsej prace. Popisem aspon zhruba to, co nevidno na fotkach. Auto dostalo minule leto karoseriu z 21061ky, pretoze ta povodna bola na sracky a kedze sa naskytla moznost kupit 21061ku bez papierov a ja som mal hrdzave auto s LPG v papieroch, tak som to nejak skombinoval. Zigulak bez papierov sme kupovali napolovicu s kamosom: on si zobral motor, prevodovku, dvere, interier a ja zvysok. Takze momentalne su dvere na aute take ake su (nahovno, musim ich vymenit). Motor mam 1500ku z 2107ky, ktora isla do srotu. Na motore sa robila zakladna udrzba: hlava, salky na ojniciach, rozvod atd... Keby som mal pisat vsetko co sa na aute urobilo, bolo by to asi na celu stranu, takze to zhrniem tak, ze sa spravilo skoro vsetko co bolo treba. To co nebolo treba je vidiet na fotkach. Este mam v plane kompletne zrepasovat brzdy (nie ze by teraz nesli, ale chcem to spravit), trosku znizit auto (asi o 5cm, nechcem sa plazit uplne po zemi) mam uz na to pripravene nove struny na kombik-tie tvrdsie, zrepasovat tlmice a dat do nich tuhsi olej, vymenit dvere, zasterky, spasovat prednu kapotu, na celak decentne biele clonitko a mozno dopredu dvojity stabilizator. Ak ste sa docitali az sem, som rad, tak sa uz mozete iba kochat fotkami.
Fotky tu (od najnovsej po najstarsiu):
http://www.panoramio.com/user/3386951