Anolionol píše:Proč? Chceš překlad?
Lionolův VAZ 2103 - LADA III.
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
ok,v pohodě ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Naposledy upravil(a) radek mb dne ned bře 30, 2008 12:36, celkem upraveno 1 x.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
To už je na mrtvici sakra
gratuluju Tome..........
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
nevim nevim. radsi si koupim uplne zdravy zachovaly auto a pak si ho upravim. uz bych nikdy nekoupil hnilyho zigula a pak ho musel varit. staci mi to u myho kombika. novy plechy poradne nesedi. stoji to za kokot. zdravy auto je idealni zaklad na tuning. dostat se mi do ruk auto co je tu prezentovany dam ho do tuningu. zadny plasty zadny laminaty. zvenku neco semtam zahladit, nektery chromy pryc, nektery zustanou, min 15ky kola, k zemi, upravit motor, podvozek, interier. proste vsechno. je mi jedno co by si pak o me pomysleli lestenkari a veteranisti. ja mezi ne nepatrim a jen tak brzno patrit nebuduMarosqo píše:Ty sa radsej od takych krasnych aut drzn na hony daleko ...tuninguj take auta ,co ich nebude skoda ,resp. ktora takto zachranisMaysner píše:pekna pekna. ta barva se mi moc libi
tady mate dalsiho veteranka, nechte nam jednu 061ku bez kecu na tuning![]()
![]()
A k autu ,krasna je ,ked sa zozenia dalsia garaz ,asi pojdem o5 do zigulika
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
A co pak?... Za dva roky tě to přestane bavit a prodáš?, a o další dva roky pozdějí to někdo dá do šrotu...Maysner píše:nevim nevim. radsi si koupim uplne zdravy zachovaly auto a pak si ho upravim. uz bych nikdy nekoupil hnilyho zigula a pak ho musel varit. staci mi to u myho kombika. novy plechy poradne nesedi. stoji to za kokot. zdravy auto je idealni zaklad na tuning. dostat se mi do ruk auto co je tu prezentovany dam ho do tuningu. zadny plasty zadny laminaty. zvenku neco semtam zahladit, nektery chromy pryc, nektery zustanou, min 15ky kola, k zemi, upravit motor, podvozek, interier. proste vsechno. je mi jedno co by si pak o me pomysleli lestenkari a veteranisti. ja mezi ne nepatrim a jen tak brzno patrit nebuduMarosqo píše:Ty sa radsej od takych krasnych aut drzn na hony daleko ...tuninguj take auta ,co ich nebude skoda ,resp. ktora takto zachranisMaysner píše:pekna pekna. ta barva se mi moc libi
tady mate dalsiho veteranka, nechte nam jednu 061ku bez kecu na tuning![]()
![]()
Vážně ti to příjde jako dobrej nápad?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Štěpán Getsko píše:A co pak?... Za dva roky tě to přestane bavit a prodáš?, a o další dva roky pozdějí to někdo dá do šrotu...Maysner píše:nevim nevim. radsi si koupim uplne zdravy zachovaly auto a pak si ho upravim. uz bych nikdy nekoupil hnilyho zigula a pak ho musel varit. staci mi to u myho kombika. novy plechy poradne nesedi. stoji to za kokot. zdravy auto je idealni zaklad na tuning. dostat se mi do ruk auto co je tu prezentovany dam ho do tuningu. zadny plasty zadny laminaty. zvenku neco semtam zahladit, nektery chromy pryc, nektery zustanou, min 15ky kola, k zemi, upravit motor, podvozek, interier. proste vsechno. je mi jedno co by si pak o me pomysleli lestenkari a veteranisti. ja mezi ne nepatrim a jen tak brzno patrit nebuduMarosqo píše: Ty sa radsej od takych krasnych aut drzn na hony daleko ...tuninguj take auta ,co ich nebude skoda ,resp. ktora takto zachranis![]()
![]()
Vážně ti to příjde jako dobrej nápad?
![prayer :prayer:](./images/smilies/icon_pray.gif)
Neřešte ho, už Ježíš pravil: Bože, odpusť jim, neb nevědí, co činí. Když to čtu, tak jsem rád, že mu nikdo nic takového neprodá. Už jsem to psal, tunit se dají dostupné sériovky, které se tím tuningem odliší od šedivé masovosti velkosériové výroby ... tunit vzácně zachovalé kusy, kterých je dnes jako šafránu, je totální zhovadilost a především slaboduchost ... navrhuji vytunit něco z technického muzea, třeba voiturettu Laurin a Klement z r. 1912. Ubrat nějakou tu mosaz, snížit to, nainstalovat repro a subwoofer ... myslím, že bych Maisnerovy výlevy nadále okázale ignoroval
Tom
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Berte to tak že v americe hodně upravují staré klasiky, v německu spousta tuningových cultovnich aut, proč ne žigula ?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska