Moderátor: Moderátoři
Jo je to pravda, dneska jsem byl ve šroťáku a měli tam kola s gumama Matador Omsk...Jiri píše:Matadory z Omska
1500 za všechny 4? ach blázínku, to by bylo zadarmo.Je to samozřejmě cena 1500Kčza jednu pneu z manufaktury Kama, ale prý se tomu ani nedá věřit, oni si to tam odjezděj ve VAZu na referentských vozech a když už se jim nezdají, tak je prodávají za nový a posílají k nám.to mi tvrdil p.Nedbal, a docela bych tomu i věřil.Stačí se podívat na 111ku, co je to za zplácaninu ze tří aut.Jiri píše:no muj oblibeny shop na gumy je www.alexpneu.cz
za cenu tešch kormoranu se tam da urcite poridit neco lepsiho...pred 1,5 rokem me tam zimni 195/65/15 Good Year UG7 vyšly na cca 1700/kus.. barumky byly jen o 150 levnejší... není co řešit.... Je pravda že debilky, kormorany a protektory z tesca by byly asi jeste levnejsi....
nekde sem tu videl neco jak o kamy za 1500..vsecky 4? to je slušnýýý na příves to bude akorat)) nebo za kus?
Já bych to viděl, že tuhle směnu udělá až prodejce u nás ke spokojenosti všech, on má kačky, ty Kamy a zákazník nového auta západní gumy. A prodejci navíc odpadne starost s reklamací. Zvlášť, že si takto připravuje půdu, kdyby ještě nesmrdely úplnou novotou.plavec píše:1500 za všechny 4? ach blázínku, to by bylo zadarmo.Je to samozřejmě cena 1500Kčza jednu pneu z manufaktury Kama, ale prý se tomu ani nedá věřit, oni si to tam odjezděj ve VAZu na referentských vozech a když už se jim nezdají, tak je prodávají za nový a posílají k nám.to mi tvrdil p.Nedbal, a docela bych tomu i věřil.Stačí se podívat na 111ku, co je to za zplácaninu ze tří aut.