No právě, je to už "masovka"radek mb píše:že teď,kdy na srazy jezdí desítkářů víc

Moderátor: Moderátoři
Nebuď takovej negativistaradek mb píše:Koko Loko píše:Jestli ho znají "hodně" je to špatně.plavec píše:Ale hlavně oni tam to auto znají.
Tak Chlapíkovi řekni, že se může dojet podivat do sadský na tu 112ku, nebo bude lepší když tam napřed zavolá. Bílej tank si necháš a budeš nasmátej.Máš už s tím zkušenosti, znáš svuj kus dobře na to abys mohl odhadnout co ještě by Ti mohlo časem odejít. Já třeba ten svuj znám, tak že nikdy nevím co mě překvapí za lahůdku- Zapalovací blok, ŘJ,chladicí soustava a elektronika dohromady to jsou moje slabší články.tavri píše:Nápad Jiriho, auto typu P406 nebo Astra Coupé... to bude mít zase nízkej podvozek. Hezký to však je. Já chci tank
Tomu chlapíkovi jsem řekl, ať na mě nepospíchá a ať si za ty prachy radši koupí feldu. Byl docela zklamenej. Třeba se ještě nechám ukecat a cenu upravíme v můj prospěch. Fakt je, že když neprodám teď, za rok to může být o 15 tis. méně. A kdoví, jaké srandy přinese letošní rok.
Kupovat v Sadský 112 je blbost. To není žádná změnaJen novej krám s otazníkem.