Lionolův VAZ 2103 - LADA II.
Moderátor: Moderátoři
Lionole, ta samonavíjecí pásy asi nejsou původní? Zajímalo by mě, jak je to udělaný. Mám to nějak podobně, ale z těch prťavejch fotek to nejde poznat....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Ty jsou za příplatek, tedy původní, montovaly se i do FSO Polonez, jsou švédské a byly tam nainstalovány na přání majitele před převzetím vozu. Zašlu detaily.Jimmi píše:Lionole, ta samonavíjecí pásy asi nejsou původní? Zajímalo by mě, jak je to udělaný. Mám to nějak podobně, ale z těch prťavejch fotek to nejde poznat....
Tom
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No a taky výdechy větrání kabiny, ale to už boužel ročník 78 neměl A dál mě zarazily ještě dvě věci na tutom ročníku: Absence elektrickýho ostřikovače (nevim, odkdy se montoval teda, ale 79 ho má) a podtlakovej rozdělovač Dyť ten se montoval od osmdesátýho....Maysner píše:pekna pekna. jen by to tedy chtelo raminka steracu puvodni chromovy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
Bohužel výdechy větrání kabiny už jsou plastové, tady už Sověti asi šetřili ... neelektrický ostřikovač mě taky zarazil, ale je to v pořádku. V manuálu k vozu je sólo vložka (psaná mimochodem velmi špatnou češtinou), která doplňuje dvojpákové ovladače o pravou páčku s popisem a konstatováním, že ovládání ostřikovače se provádí mechanicky levou nohou. A je tam pořád ten pytlík.Laďuša píše:No a taky výdechy větrání kabiny, ale to už boužel ročník 78 neměl A dál mě zarazily ještě dvě věci na tutom ročníku: Absence elektrickýho ostřikovače (nevim, odkdy se montoval teda, ale 79 ho má) a podtlakovej rozdělovač Dyť ten se montoval od osmdesátýho....Maysner píše:pekna pekna. jen by to tedy chtelo raminka steracu puvodni chromovy
Podtlakový rozdělovač je stejná kauza jako pásy ... chtěl ho, měl ho. osobně si myslím, že je osazen později, na tohle ale majitel (81 let) nebyl schopen poskytnout adekvátní odpověď ... buď si to nepamatoval, anebo už to nebyl schopen určit.
Tom
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No spíš až dýl, OZONy (teda i rozdělovače s podtlakem) se u nulatrojek montovyly od prvního července 1980 a silně pochybuju, že dva roky předtím by to šlo už sehnat.lionol píše: ... neelektrický ostřikovač mě taky zarazil, ale je to v pořádku. V manuálu k vozu je sólo vložka (psaná mimochodem velmi špatnou češtinou), která doplňuje dvojpákové ovladače o pravou páčku s popisem a konstatováním, že ovládání ostřikovače se provádí mechanicky levou nohou. A je tam pořád ten pytlík.
Podtlakový rozdělovač je stejná kauza jako pásy ... chtěl ho, měl ho. osobně si myslím, že je osazen později, na tohle ale majitel (81 let) nebyl schopen poskytnout adekvátní odpověď ... buď si to nepamatoval, anebo už to nebyl schopen určit.
Ten ostřikovač je zajímavej, já mam časnou 1979 a mam ho v elektrice, asi máš jedno z posledních...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
Asi jo, podle mě je to pozdější úprava ... jinak pásy jsou ty samý i ve FSO Polonez z r. 1978, jak lze vidět i na tomto odkazu http://mototechna.wz.cz/polonez2.htm
Tom
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
lionol píše:Bohužel výdechy větrání kabiny už jsou plastové, tady už Sověti asi šetřili ... neelektrický ostřikovač mě taky zarazil, ale je to v pořádku. V manuálu k vozu je sólo vložka (psaná mimochodem velmi špatnou češtinou), která doplňuje dvojpákové ovladače o pravou páčku s popisem a konstatováním, že ovládání ostřikovače se provádí mechanicky levou nohou. A je tam pořád ten pytlík.Laďuša píše:No a taky výdechy větrání kabiny, ale to už boužel ročník 78 neměl A dál mě zarazily ještě dvě věci na tutom ročníku: Absence elektrickýho ostřikovače (nevim, odkdy se montoval teda, ale 79 ho má) a podtlakovej rozdělovač Dyť ten se montoval od osmdesátýho....Maysner píše:pekna pekna. jen by to tedy chtelo raminka steracu puvodni chromovy
Tie plastové výduchy mi prídu dosť divné. Na našej 2103 sú čierne kovové výduchy. Tie ostrekovače sú ok