Co ty víš třeba má diesel P.

Moderátor: Moderátoři
Aby potom brecel jak ty ze mu to umrelo ze... ty jsi trapic motoru, k tobe dam motor na muceni...čmelák píše:ja by som to zelene pasmo posunul tak o 2000hore![]()
taky jsem to chtěl dávat do 05ky když jsem tam montoval tachec z fiatu 131, ledka má malej rozptyl, samozdřejmě to jde upravit ale nakonec jsem to nedělal, moc práce...Marek89 píše:Asi cez vikend alebo budúci týždeň budem experimentovať s osvetlením prístrojovky. Do malého budíka by mali stačiť 2 ledky. Skúšal som to, svieti to skoro rovnako ako žiarovka, akurát za cenu menšej spotreby. Potom poreferujem, že čo a ako.
To je malo ja jich mam v palubce 30 LED 5mm supersvitivich.Marek89 píše:žiarovku s 2xled
Na to se vykasli, zkousel jsem to, vysledek za to nestoji, spis vybirej ledky s vetsim uhlem s svitivosti tusim 2000 candela aspon nebo tak nejak. Delaji se i 6000 ale ty jsou drahy, to by me ta palubka vysla drzasi nez koupit budiky treba z pasata...Marek89 píše:Asi ešte bude treba zbrúsiť tie ledky skoro až k čipu.
ondra ma 07. tam nejsou kazdej ve zvlastni "krabicce" ale vsechno v jedny velkyMarek89 píše:Ty si rozoberal tie budíky keď si tam dával led ?