moj kýblik uz je sam
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Pekny lak pane... Jsem zvedav jakym smerem se bude odvijet zbytek uprav. Co z toho nakonec vyleze...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
takze pokud to chapu tak ten tvuj vyfuk co si mel v trnave uz met nebudes? ten co sis prej delal doma? nebo ho jen predelavas?
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To bude zase rachot... Ale jen pockej zajici...Ja ti jednou taky zazpivam z nerezove ruryčmelák píše:prerabam to uplne inak
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
no me bylo recenio ze sis ten vyfuk vyrabel doma, nevim jesi sam nebo s nekym jinym, proste ze je to "home edition"čmelák píše:jako to myslis ze prej delal doma?...Saynerm píše:takze pokud to chapu tak ten tvuj vyfuk co si mel v trnave uz met nebudes? ten co sis prej delal doma? nebo ho jen predelavas?
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever