Nářadí na stříkání dutin

Moderátor: Moderátoři

Nemo

Příspěvek od Nemo »

Samotného by mě to zajímalo, ale valí se na mě tolik věcí, nic nestíhám...technická se žluťákem, barák, práce a spousty dalšího... :koko:
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Bylo myšleno spíše z legrace, počasí dutinové kratochvíli už nepřeje, do léta 2008 je daleko, co se týče valení se věcí jsme na tom podobně, projektů je hodně, ale realizace vázne.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Pavlík Brno
Kontaktovat uživatele:

tryska do dutin

Příspěvek od Pavlík Brno »

výsledek najlepšího výzkumu:
po práci či po škole si uděláme výlet do OD Hornbach,zajdeme do oddělení barev. V těsné blízkosti regálu se sprejema je na zemi kýbl s hadičkama do dutin (červené něco co pasuje na spray a teoreticky se na to při aplikaci mačká,z toho lezoucí tenoučká hadička 61cm dlouhá/4mm,na jejím konci to nejcennějčí- mosazná tryska o vnějším průměru 4mm) naberem si do sytosti,rádo se to ucpává. Začátek hadičky s tím červeným uříznout a hodit do p. Zbývající většina hadičky s tryskou dobře poslouží. Dírky v trysce jsou po obvodu,tak z pečlivosti tu trysku vytahuju a v nejhlubších (koncových slepých) místech aplikuju bez trysky,aby to tam stříkalo i ve směru hadičky. K tomu ještě koupit metr hadičku se světlostí 4mm,do ní strčíme ten uříznutý konec tenčí hadičky a slepíme. Primitivní, jednoduché, téměř dokonalé :lol:
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Sice moc nevěřím tomu, že bych toto léto stihnul auto připravit na stříkání dutin, ale preventivně se zeptám: Má někdo z Brňáků k zapůjčení ten bazmek na stříkání? Díky.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Jarin

Příspěvek od Jarin »

Pistol koupíš např. na aaa-naradi.cz,stojí 270kč-já ji mám již 2 roky a jsem max.
spokojený.Zdarec
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Jarin píše: mám již 2 roky a jsem max. spokojený.

Specifikuj prosím šířku, delku a tuhost té hadičky. Dále by mě zajímalo jaký tlak je nejvhodnější a jak moc velký zásobník máš u kompresoru, respektive jak moc je pravdivý ten udávaný průtok. Já si loni koupil jakési Metabo za těžké peníze a teda nic moc, jedno auto jsem s tím s nervy na pochodu udělal a na jaře jaksi úplně zkolabovala :mrgreen: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Jarin

Příspěvek od Jarin »

Tak já mám kompresor zn. Einhell,bomba má objem 24l/210l prútok(mě naprosto stačí a stříkám i normálně barvou auta).Podle toho co popisuješ jsi měl špatně rozředěnou směs na dutiny,já pokud dělám podvozek a dutiny tak stříkám na cca 5,5 atm.Musíš si to prostě první vyzkoušet nanečisto(třeba na karton),pak už se tím budeš jen bavit.Metabo je dobrá značka,to musí jet jak pila.Hadička je asi 50cm dlouhá a vnitřní průměr je asi cca 3mm. Já
když jsem dělal 1 auto tak jsem dopadl taky nic moc,měl jsem špatně rozředěnou směs,špatně nastavený tlak-prostě přesně to co ty popisuješ.Zdarec
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“