2102
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Sakra... ještě Ti jí budu závidět... Moje kastle není zrovna z nejlepších. Vím dohromady o čtyřech dírách překrytých tmelem s průměrem 1cm! Naštěstí se jedná o vymněnitelnou část - blatník, dveře. Dělám to letos na novo, ale tentokrát naposled. Příště už nastoupí nové plechy, ale to jen v případě, že projdu STK. Jinak momentálně sázím na antikorozní základovku, stříkací tmel a lak nanášený jemným válečkem (a sprejem na kritická místa). Je to celkem solidní, ikdyž pistoli se to asi nevyrovná... Mimochodem nejhezčí kastli 02 jakou jsem kdy viděl má Hurikán.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
No ještě nezáviď. Zatím nevím,jaká překvapení na mě čekaj.Nejradši bych to celý rozebral a kastli celou obrousil a udělal perfektně na novo.A pak bych to celý postupně složil k úplné dokonalosti.Má to ale jeden háček.Nemám garáž a venku to takto dělat nelze.Do dílny můžu jenom na víkend a pak zase ven.Takže jen to co stihno rozdělat a zase složit.Tak to bude trochu horší.Prostě v rámci možností.
Ctirad
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo.Asi to bude muset dolu.Dá to trochu práce,ale nějak se to zvládne.Jinak opravdu vypadá slušně.Akorát budu muset mrknout na brzdy.Táhnou silně doprava.No chtěl jsem něco pro radost,tak to mám .Jen bych potřeboval víc času,mám teď nejhorší část sezóny.Rád bych to zvládnul do podzimní Bechyně.Snad se zadaří.
Ctirad
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
No ty brzdy zkouknu pořádně.A když se mi nebudou líbit,tak je vyměním komplet.U brzd mám rád jistotu.Jasně,že se to zvládne.Musí. A když si nebudu vědět s něčím rady,tak vím o bandě prima chlapů,který určitě pomůžou. Že jo?
Trnavu bohužel nezvládnu.Mám v tu dobu službu,tak se odsud neodlepím.No třeba vyjde příště.
Trnavu bohužel nezvládnu.Mám v tu dobu službu,tak se odsud neodlepím.No třeba vyjde příště.
Ctirad
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Nový majitel 2102
Zdravim! Tak jsem se stal novym majitelem krasne 2102! Je to fakt krutej stroj, hodne se mi libi. Toho mista, motor sice jen 1200, ale i tak taha krasne. Stovkou jede naprosto s prehledem. Zatim jsem mel moznost vyzkouset spotrebu jen pri prevozu z Prahy do Brna, po dalnici, se zahradkou na strese, rychlost mezi 80 a 90, a s prehledem jsem se vesel pod 8 litru. Jeste uvidim, co ve meste. Mam zalusk dat do toho karbec OZON, ten by urcite pomohl, mno uvidim. Auto ma nalitano 104 tisic km, po prvnim majiteli, peclive udrzovane, no posudte sami ...