sraz v autobuse DpmB

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Dobrý, hlavně ať se daří.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Pool

Příspěvek od Pool »

Kůůůrva to je parník... Tak jakpak se říká brněnským cestujícím? Taky kaštani? :lol:
Víťa

Příspěvek od Víťa »

No, důchodcům pavouci..to mě pobavilo, když mi to Tomáš říkal. Příhoda z Globusu krutá!! :lol: :lol: :lol:
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Takže další Tomášův srazový program:
Sobota 8:00-15:25 - 84
Pondělí 4:00-11:00h. a 14:00-15:30h. - 52
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Teda vy Brňácí, vy jste lolcí :P
Kdo jezdí s MHD v Plzni?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

V Praze se zejména starším kaštanům, bukvicím a smetákům (cestujícím) s ortopedickými pomůckami říká "sjezdaři a sjezdařky", ale "pavouci" taky oficiálně platí. :D Je to tedy černý humor, ale při vzpomínkách na to, jak někteří i takto dokážou pádit jako o život- mnohokrát viděno a poté na celý salón (prostor pro cestující) vykřikují, jak si musí sednout a že je nikdo nepustí.
Popřípadě spočinou rovnou na babosedu (první sedačka za předními dveřmi, zejména u tramvají), pokud gumokolové a ševci (autobusáci a tramvajáci) vezou vzduch, nebo jedou jako lucerna (s prázdným vozem).
Pokud ovšem vezou balík (plný vůz) kolikrát se ani nedostanou na místo a když zrovna řídí hrabálek (pomalý řidič), vůz je hniják, nebo kopřiva (ve špatném stavu), nebo je posmrkáno (kluzko), tak si postojí, než je na konečné vysype (výstup).
Mezitím řidič svlíkne (zbaví linkových orientací) vůz a zatahuje (do garáže). Doufá přitom, že během dne nikde nepráskl (nenadjel) jízdní řád. 8)
Honza
Osa Praha - Brno
Víťa

Příspěvek od Víťa »

Honza 21061 píše:V Praze se zejména starším kaštanům, bukvicím a smetákům (cestujícím) s ortopedickými pomůckami říká "sjezdaři a sjezdařky", ale "pavouci" taky oficiálně platí. :D Je to tedy černý humor, ale při vzpomínkách na to, jak někteří i takto dokážou pádit jako o život- mnohokrát viděno a poté na celý salón (prostor pro cestující) vykřikují, jak si musí sednout a že je nikdo nepustí.
Popřípadě spočinou rovnou na babosedu (první sedačka za předními dveřmi, zejména u tramvají), pokud gumokolové a ševci (autobusáci a tramvajáci) vezou vzduch, nebo jedou jako lucerna (s prázdným vozem).
Pokud ovšem vezou balík (plný vůz) kolikrát se ani nedostanou na místo a když zrovna řídí hrabálek (pomalý řidič), vůz je hniják, nebo kopřiva (ve špatném stavu), nebo je posmrkáno (kluzko), tak si postojí, než je na konečné vysype (výstup).
Mezitím řidič svlíkne (zbaví linkových orientací) vůz a zatahuje (do garáže). Doufá přitom, že během dne nikde nepráskl (nenadjel) jízdní řád. 8)
:lol: :lol: :lol: chtělo by to zrovna vydat nějaký slovník, to je něco, tak sem se dlouho nezasmál!!
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

No tak čekal jsem že učast bude hojnější hlavně na ty 84 v sobotu....no nic no v pondělí mám trhačku na 52 odpoledne to bude od 14 do 18h z Mendláku do Žebálu....takže kdo příde ten příde moc se sem teď nedostanu prodal jsem PC....jinak k těm důchodcům.....skupina 1 s hůlkou (TROJNOŽKA).....skupina 2 berle (PAVOUK)....skupina 3 takoví ti co nemůžou nic (TOTÁLKA).....jinak Vašátor se tu stará o doplňování mých linek zatím nejsu na dekádě takže mám předem neurčenou službu vím juden dopředu.....zítra mám 700 :lol: :lol: tosi zařadím a zařádím.....paráda....v sobotu ránosem troubil na pátrače jak odjízděl od baráku když jsem kolem hrnul 84 ale neviděl mě....jo a jízda samozřejmě zdarma...na ty 42 to aspoň s klukama rychleji uběhlo....Hurikán si sedl do kloubáku a prej se raději nechá žigula.....já zase naopak dnes po sedmi dnech sedl do auta a připadal jsem si jak v konzervě takovej stísněnej prostor,sakra ještě že nemám fóbii...tak zatím a snad se uvidíme na schůzi jestli nebudu mít šichtu...to víte vstávání v 2:30 mi zatím stále nedělá dobře :roll:
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

jo a ať vás dojde co nejvíc vyfotíme se a já pak fotku zasunu i s logem ladaklubu mezi ty trapný reklamy do busu :P
Víťa

Příspěvek od Víťa »

Kam jezdí 700?
JirkaHagen

Příspěvek od JirkaHagen »

Víťa píše:Kam jezdí 700?
To bude spíš typ autobusu. Karosa B731 nebo B732?
Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

No, myslím že tím Tomáš asi myslel prostě starší "700" řadu, nejsem tedy žádný odborník přes "Vrakosy" , ale myslím že B741. A to co má na obrázku bude nejspíš B941 nebo B961.
Víťa

Příspěvek od Víťa »

Ajo, já sem myslel, že to třeba jede někam na lont :oops: :D
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Tomáš píše:jo a ať vás dojde co nejvíc vyfotíme se a já pak fotku zasunu i s logem ladaklubu mezi ty trapný reklamy do busu :P
:D :D :D :D :lol:
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Víťa

Příspěvek od Víťa »

Tomáš píše:jo a ať vás dojde co nejvíc vyfotíme se a já pak fotku zasunu i s logem ladaklubu mezi ty trapný reklamy do busu :P
Tomééééééééé, čauuuuuu!!Dojdi ve čtvrtek aspoň na chvilkůůůůůů!!! :cry: :cry: :salute:
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“