Jarní sraz 2007 - seznam účastníků
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
I když to sem zrovna nepatří, ale aby si si nemyslel, že neodpovídam, tak odpovim Já mam v plánu ject už v pátek, a stejně bych radši jel sám, svým tempíčkem, bez hlídání jiných motoristů, s nějakou tou zastávečkou čurací, kochacíLeguáán píše:a co další Klatovácí nechcete jet někto v sobotu ráno se mnou, nebo utvořit kolonu?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Chci se stát taky šíleným Ladamaniakem, tak do toho pronikam ze všech směrůradek mb píše:Správně!!!V pátek se sjížděj ty ortodoxní LadystiLaďuša píše:Já mam v plánu ject už v pátek
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Lidi je mi to strašně líto. ale vypadá to že se srazu nebudu moct zůčastnit. Jitčina maminka resp její brácha prodává jejich rodinný domek a stěhuje se pryč. Maminka se stěhuje taktéž do jiného R.D. a protože Jitčin brácha se k tomu postavil tak jako ke všem rodinným věcem tudíž tak že má starost jen o sebe a jiní ať se starají taktéž o sebe a my máme na starosti našeho prcka tak budu muset trávit všechen svůj volný čas na opravách bytu kam se maminka má stěhovat.Vzhledem k tomu že maminka má problémy se srdíčkem není možno aby si nechala přestěhovat nábytek vymalovala před stěhováním a tak.. Když se mi to zadaří nějak pořešit tak že to bude alespoň částečně obyvatelné, tak přijedu. Jenže sám jaxi nezvládnu přestěhovat veškeré věci a ještě úpravy v bytě.. a do 20.5. musí být mamka přestěhovaná takže jak jsem psal moje účast je vážně ohrožena.
Pokud by mi někdo z Brněnské části chtěl se stěhováním nebo s úpravama pomoct byl bych mu velkým dlužníkem. S úpravama začínám zítra.
PS: aby toho nebylo málo tak už od pátku neúspěšně bojuju s chřipkou.
Je to sice totalně OT, ale počítej se mnou. L.
Pokud by mi někdo z Brněnské části chtěl se stěhováním nebo s úpravama pomoct byl bych mu velkým dlužníkem. S úpravama začínám zítra.
PS: aby toho nebylo málo tak už od pátku neúspěšně bojuju s chřipkou.
Je to sice totalně OT, ale počítej se mnou. L.
Naposledy upravil(a) Patrac dne stř kvě 02, 2007 07:49, celkem upraveno 1 x.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou taky mužeš počitat ohledně toho stěhování
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska