Mne to mrzí taky že se to bude dělit, ale můj nápad to není. Od začátku bylo domluveno ubytování v chatkách. To že se bude dát spát na letišti a že tam chce udělat nějaký večerní program je Milanova aktivita. Bohužel si jaksi neuvědomil že tu je i pár takových kteří nemůžou a nebo ani nechtějí spát v tomto čase pod stanem a nebo se hrbit v autech.Že se to takhle roztrhalo mne mrzí hlavně kvůli zahraničákům a kvůli lidem kteří ukecali svoje manželky že večer bude sranda a teď najednou to bude takový divný.
Milan operoval s argumenty, že v sobotu nebo v neděli ráno by spousta lidí při odjezdu z kampu nadýchala alkohol ( při odjezdu loňská Bechyně) a proto to chce na letišti.
Moje argumenty zase zní že jednak v kampu se dá zamezit nočnímu řádění přiopilých lidí s autama,což nevím jak ukočíruje na letišti a taky to že pokud vím že ráno pojedu autem tak musím pít tak abych ráno byl střízlivej a na tom nic nemění jestli budu spát v kampu a nebo na letišti.A jestli se lidi zkalí tak že nemůžou chodit a ráno se budou přiopilí motat na srazu, popřípadě jezdit sprinty, tak to je podle mne ještě o větší průser.To že musím ráno někam přejet mne ještě jaksi nutí nepít protože musím řídit po silnici. Na druhou stranu když budu spát na letišti můžu tam dostřízlivět.... Milan to má snadné má přívěs a má kde spát takže, pro něj jsou vyhozené peníze za kamp. Je jasné že když lidé budou spát na letišti je to ráno bez přesunu a dá se věnovat stavbě překážek a tratím.Na druhou stranu nevidím problém postavit část v pátek na podvečer, pak odjet do kampu a ráno si přivstat o půl hodiny a dorazit to.
Je to na zvážení každého co bude chtít. Sám jsme z toho smutný. Bohužel pro mne nepřipadá v úvahu spaní v autě ani ve stanu, takže o to mám jednodušší rozhodování.
Ať tak nebo tak jsem ochotný jak předseda klubu zodpovídat za lidi ubytované v kampu ale ne za to co se bude dít na letišti. A abych se přiznal mám z toho trochu obavy.