ALU kola
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tak.. jen doplnim že šroub by měl byt zašroubovanej alespon tolik co má průměr... a nezapomen že v zadu je ještě buben a vepředu podložka a kotouč... jinak jen tak pro zajimavost, starej favorit má například stejne stoupaní, čili když ti vyjde delka šroubu tak vyjde levnej koupit šrouby ve škodašopu než v tuningšopu... na toho favorita se dělaj dvě delky, jedna pro plechače a druha pro hliniky...
a k těm nesrovnalostem průměru náboje, je to skutečně tak, předni bejvaj o něco větší...
a k těm nesrovnalostem průměru náboje, je to skutečně tak, předni bejvaj o něco větší...
Diky,toto je rada nad zlato
Jsem rad,ze jsi potvrdil moji teorii o tom,ze predni naboj ma o trosku vetsi prumer.Necham si ty kola stocit na 59mm a to by mohlo byt OK.Jeste to skocim premerit,aby byla jistota.Diky moc 
Ted jsem to meril a necham to stahnout na 60mm.Meril jsem to na plechaci,ktery je na predku.

Ted jsem to meril a necham to stahnout na 60mm.Meril jsem to na plechaci,ktery je na predku.
-
- Kontaktovat uživatele:
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
závit šroubu musí být aspoň 28 mm.Ty středy na 60 mm nestahuj,to je k ničemu.Stačí 58,6 a pořádně očistit drátěným kartáčem ty dosedací plochy.
Navíc se šrouby dělí podle dosedací plochy v disku,buď s kuželovou hlavou a nebo s kulovou.Na to BACHA!
Navíc se šrouby dělí podle dosedací plochy v disku,buď s kuželovou hlavou a nebo s kulovou.Na to BACHA!
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Re: ALU kola
Nazdar...
Som cerstvy clen Ladaklubu.
Zdedil som brata mojho dedka krasny cerveny zigulak 2101. To by nebolo vsetko.
Ma 28 rokov, nabehanych 60 000km, hrdzavy je len na podbehoch za prednymi kolesami (nemal zasterky) a dostal som k nemu komplet plecharinu pekne vymastenu olejom.
Chcel by som si ho nejako pekne porobit v style Hot rod.
V prvom rade chcem zacat kolesami.
Poradte mi prosim z coho by tam tie kola pasovali (ak nechcem kupovat nove)
Chcem len aby boli 13ky, na nejake najsirise gumy ake sa daju dat a aby boli mierne vypustene z blatnikov.
Dakujem za pohotove odpovede.
Som cerstvy clen Ladaklubu.
Zdedil som brata mojho dedka krasny cerveny zigulak 2101. To by nebolo vsetko.
Ma 28 rokov, nabehanych 60 000km, hrdzavy je len na podbehoch za prednymi kolesami (nemal zasterky) a dostal som k nemu komplet plecharinu pekne vymastenu olejom.
Chcel by som si ho nejako pekne porobit v style Hot rod.
V prvom rade chcem zacat kolesami.
Poradte mi prosim z coho by tam tie kola pasovali (ak nechcem kupovat nove)
Chcem len aby boli 13ky, na nejake najsirise gumy ake sa daju dat a aby boli mierne vypustene z blatnikov.
Dakujem za pohotove odpovede.
-
- Kontaktovat uživatele:
liťáky z fiatu-stejná rozteč a jestli chceš mám sadu kol doma-ale musel bys je nechat zrenovovat jsou strašně olezlý a jeded disk je trefenej tak by se musel dát opravit-jde jen o to kolik seš ochotnej investovat-cena je dohodou a s poravou by vyšly na nějaký 2500-3000 litry jsou to 13ky a říře 5,5 palce-guma 185/60/13
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Pasovat budou disky z fiata, lancie, starší favorit (cca do roku 92) rozteč 4x 98 mm. Středová díra pokud nebude sedět,stačí protáhnout pilníkem a očistit kartáčem, jak radí Radekmb. 

Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch