Moderátor: Moderátoři
Doprovodný vůz, má-li být pro případ technické pomoci, je určitě dobré zajistit dopředuMartas085 píše: Tak by se případný doprovodný vůz pro strýčka příhodu hodil![]()
S pejsky není problém, jen je potřeba dodržet standartní pravidla. Psa si hlídat, nejlépe ho mít na vodítku - vodítko ze dvou důvodů: majitel má psa stále na očích a proto se jeho pes s jiným nepopere a zároveň si majitel uklidí vše, co jeho pejsek vykoná. Především úklid je hlavní podmínkou, v celém rekreačním středisku, což platí i na plochách za chatkami, okolo řeky v blízkosti střediska, apod. Jezdí tam na tábory opravdu hromady dětí ...Diana píše:Vašku ak by som ťa ešte mohla poprosiť. Keď tam budeš zistíš info, že ako je to so psami? Je tam písané, že ubytovanie možné s domácim zvieraťom po predošlej dohode. Neviem teda, či budeme jediný so psom, takže či to nejak oznámiť pri zajednaní ubytovania a pod.díky.
Jasně, s to jsem četlVašátor píše:Doprovodný vůz, má-li být pro případ technické pomoci, je určitě dobré zajistit dopředuMartas085 píše: Tak by se případný doprovodný vůz pro strýčka příhodu hodil![]()
, následně vysvětlím ...
V rekreačním středisku NENÍ signál mobilního operátora, pouze na několika málo místech se lze dovolat. Prosím počítejte s tím dopředu. Já si to dnes vyšlápl až úplně nahoru na skálu a stejně jsem musel ještě dál ...
![]()
Dnes jsme si s Ronym a rodinkami udělali výlet, rekr. středisko prověřili a došli k následujícímu hodnocení. Nemají točené pivo, sláva
, zde pivo totiž čepují a je výborné
. Na čepu je rovněž točený birell ochucený. Smažák i pizza rovněž supr připravený. Celkově se na nás těší, domluva supr, vlastní výčep za jistých podmínek není problém. Koupání v řece dnes na jedničku s hvězdičkou.
Ale co mě trošku zarazilo.... zatím je objednaných strašně málo chatek, neváhejte s ubytováním, chatky nám budou držet do 28.8. , následně je uvolní i pro ostatní zájemce. Heslo pro ubytování : LADAKLUB
Oka... No, pravidlem už to právě neníVašátor píše:Jestli tam mají někde pro tyto případy vařič, nevím. Lepší asi rovnou zavolat provozovateli a domluvit se s ním.
Dovezeny vařič lze postavit všude, tak jako v ostatních kempech
Na tuhle pivní lingvistiku jsem alergický. Někomu před pár lety přestalo připadat "točení" dost nóbl, ale synonymum "čepování", to je jiná. Užívání druhého výrazu je hodno posměchu a opravení.Vašátor píše:Nemají točené pivo, sláva
, zde pivo totiž čepují a je výborné
Velmi jsi mne potěšilVašátor píše: V rekreačním středisku NENÍ signál mobilního operátora, pouze na několika málo místech se lze dovolat.
Jakpak asi bude třetí týden v záříVašátor píše: zatím je objednaných strašně málo chatek, ...
To domluvíme na zářiové schůzi. L.Vašátor píše:..., počítám se standardními soutěžemi, … .