Ahoj, děkuji za nabídku, kterou rád přijmu. Ozval bych se spíš až cca za měsíc, až bude odpoledné déle vidět. Já jsem od Havlíčkova Brodu a po D1 to nemám do Velmezu daleko.Aron píše:Pokud budes mít zájem jsem od Velkého Meziříčí tak se můžeš přijed podívat na r.v.2013.Mám ji od nového a má najeto 70000km,je bez garáže a jezdí každý den.Jak po těch letech vypadá můžeš ohodnotit.V případě zájmu zavolej na 603507386.Tomáš Feit píše:Děkuju všem za odpovědi.Ze zkušební jízdou jsem počítal, dokonce jsem měl v umyslu si Nivu za úplatu půjčit na víkend. Zůstávám nohama na zemi a nechci srovnávat Yetinu, která mě stála kdysi 550 tis s Nivou za 300 tis. Počítám s tím, že jízdní vlastnosti a obsluha bude asi návrat do 90 let. Spíš vycházím z toho, že potřebuji druhý auto do rodiny s menším ročním nájezdem. Vždycky jsem kupoval nová, abych měl prvních pět let klid ( pouze jsem dělal pravidelné servisy) a poté jsem je prodával. Proto by mě zajímalo, jestli i u nové Nivy to bude taky tak, jestli pokud na začátku udělám ochranné nástřiky spodku a budu dodržovat pravidelný servis, tak auto cca 10 let vydrží. Jsem z Vysočiny, takže víkendové jízdy znamenají okresní silnice, polní cesty a kamenitá lesní cesta. Proto bych ještě uvítal odpověď od někoho, kdo koupil novou Nivu cca před dvěma roky a podělil se o zkušenosti ohledně kvality. Pamatuju si, jak můj soused nimrod si koupil do lesa v roce 97 novou Nivu, která mů do 5ti let zrezla před očima. Je pravda, že neudělal nic aby tomu zabránil ( vystříkání dutin a spodku).
Ještě jednou díky.