Tommel: zajímavější bude co ukážou budíky, až bude teplota chladící kapaliny 60° - tam dojde na lámání chleba

Moderátor: Moderátoři
Ooo - jak by se mi líbilo, kdyby mi Granta ukazovala kromě průměrné spotřeby i průměrnou rychlost a čas jízdyCory píše:To iste je, ked sa pokusali programovat budiky v Grantach. Bolo viac verzii, niektore neukazovali ani vonkajsiu teplotu, ine zasa mali funkcii habadej. Procesory stejne, ale neslo to len tak, ze dali do budikov firmware z inych budikov.
A tebe neukazuje priemernú rýchlosť a čas jazdy?Luděk Musil píše:Ooo - jak by se mi líbilo, kdyby mi Granta ukazovala kromě průměrné spotřeby i průměrnou rychlost a čas jízdyCory píše:To iste je, ked sa pokusali programovat budiky v Grantach. Bolo viac verzii, niektore neukazovali ani vonkajsiu teplotu, ine zasa mali funkcii habadej. Procesory stejne, ale neslo to len tak, ze dali do budikov firmware z inych budikov.. L.
Vím jástano112 píše:.... Akú máš verziu softu?
Spusti test budíkov. Ak beží ten test,tak raz potlač tlačítko nulovania kilometrov. Objavia sa ti dva riadky čísel. V tom spodnom je verzia softu. Ja mám 219 240. V hornom riadku 012.Luděk Musil píše:Vím jástano112 píše:.... Akú máš verziu softu?
![]()
. Jediný údaj, který je stále neměnný je hodnota 0510
. L.
Costano112 píše:Spusti test budíkov. ..
Sadni do auta,strč kľúčik do zapaľovania. Stlač nulovanie kilometrov a drž,zapni zapaľovanie. Pusti tlačítko nulovania kilometrov,prebieha test. Je to paráda,v jednom momente ti Granta pôjde 200Luděk Musil píše:Costano112 píše:Spusti test budíkov. ..Jak
L.
příde mi to nějaký lenivýTommel píše:Tady je pro představu zrychlení Vesty 1,6 16V Euro 5, brzo bude video jak tu Vestu dá dolu seriová Priora 98hphttps://www.youtube.com/watch?v=amI6j6OOnPg
Já "jen" 095, 219020. A rafiky cestou jemně "šustí". L.Koko Loko píše:Ja mit 096, 219020. A dve kila mi to jelo taky.
Tady je pro porovnání Priora, start se moc nepovedlTommel píše:Tady je pro představu zrychlení Vesty 1,6 16V Euro 5, brzo bude video jak tu Vestu dá dolu seriová Priora 98hphttps://www.youtube.com/watch?v=amI6j6OOnPg