No určitě nás bylo víc...
Tak, hoši, a napíšu ještě jeden, taky nena.raný příspěvek.
Díky všem, kdo se již teď hlásí s pomocí při organizaci srazu 2018. Ale já se chci vrátit k podstatě problému.
Pokoušíte se tady zapřahat vůz před koně, ale to nejde, protože koně musí táhnout. A za úspěšnou realizaci srazu či jiné akce nezodpovídá nějaký dobrovolný "hlavní organizátor" (velký dík každému, kdo do toho šel a půjde), ale odpovědnost nese jednoznačně vedení klubu. I za volbu/pověření toho hlavního organizátora a celou jeho činnost. Vedení by určitě zasloužilo poděkování za předchozí práci, jenže teď jste, konkrétně Ty, Radku, do toho hodili vidle. Říkat, že nikdo nic nedělá, tak já taky nebudu nic dělat - na to vedení klubu a nakonec ani žádný klub nepotřebujeme. Jenže nás to aspoň trošku baví, a Ty veřejně prohlásíš, že už Tě to nebaví a dělejte si to, jak chcete... Tak co s tím chceš tedy dělat Ty?? Rozhodně to není motivační přístup předsedy, ba přímo naopak, a z vlastního pocitu mohu říct, že´s tímhle otrávil a uvedl do rozpaků ze srazu spoustu lidí. Mně je letos 70, co jsem v klubu, vždycky mě tam na srazu všichni viděli, rád jsem pomohl s texty a papírovými věcmi, při kontaktu se zahraničními hosty, rukou i nápady, ze srazu jsem toho vlastně s výjimkou dvou večerů moc neměl, i odpoledne jsme s Hurikánem a Vojtou vodili spanilku...ale taky třeba klubová kasa podle toho vypadá. A jestli přežiji blížící se operaci, dám se i příště k dispozici tam, na co stačím, jak při přípravě, tak při realizaci. A bez keců. Dobrovolníci jsou krásná a poděkováníhodná věc, ale oni klub neřídí, to musí dělat vedení a vedení reprezentuje předseda. To jsou ti koně. Tak to prostě je, a to neokecáš.
Než na tohle budeš Radku reagovat, vezmi si prosím nějaký čas na to, abys o tom v klidu popřemýšlel a nebral to ode mě jako nějaký osobní útok, není důvod. Dokážu ocenit to, co´s dosud pro klub udělal, ale teď jsi to zbytečně veřejně zlomil přes koleno a pro klub, na mně nezáleží, to není dobré. S povděkem kvituji tu tabulku pro sraz 2018, snad coby příznak Tvého trvajícího zájmu. Luďkovi ještě jednou děkuji za pohotové otevření tohoto tématu. Mám toho v hlavě víc, vidím, že už se ujala funkce/pozice/post či jak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
toho informátora/tlumočníka a pár dalších nadhozených věcí, tak sem budu postupně taky něco přisypávat.
Nakonec - jak je tady vidět, je tu vícero lidí, ochotných se do příprav zapojit. Takže situace až tak kritická není, chce to lidi včas vtáhnout do hry a - málo platné, příklady táhnou, jak se říká.
Radku mb, díky za chlapskou iniciativu a přeji Ti hodně zdaru, elánu a pozitivní přístup. Myslím, že na to máš, a pomocníky z našich řad určitě najdeš.
Žádné pauzy!!! To už by to mezitím mohlo jít celé do kopru a těžko se to pak dává dohromady. J.