Ta je od pondělka zadanáKRAES píše:Liftback píše:... . GRANTA v bielom jedna bola, ale tuším že Liftback, ... .

Moderátor: Moderátoři
Ta je od pondělka zadanáKRAES píše:Liftback píše:... . GRANTA v bielom jedna bola, ale tuším že Liftback, ... .
Luděk Musil píše:Ta je od pondělka zadanáKRAES píše:Liftback píše:... . GRANTA v bielom jedna bola, ale tuším že Liftback, ... .. L.
Já už jezdil se vším, co mělo 4 kolavalda1971 píše:..., dosud jen zadokolkáře ...
Tak to si potom uz nekupis ziadne nove auto.3enit píše:Na internetu se uvadí, že má přímé měření tlaku. Tedy senzory v kolech.
Další důvod, proč to nekoupit
Aneb "Když máš na koňa - musíš mět aj na obrok" , případně "Když máš na opičku - musíš mít i na banán" atd., atd. L.Cory píše:... "Kto si kupuje nové auto, musí mať ešte na jedno."
Ked máš na ženu - nebudeš mať už na ničLuděk Musil píše:Aneb "Když máš na koňa - musíš mět aj na obrok" , případně "Když máš na opičku - musíš mít i na banán" atd., atd. L.Cory píše:... "Kto si kupuje nové auto, musí mať ešte na jedno."
To postupně začínám zjišťovat, že si v podstatě nemůžu koupit nové auto, protože výbavou je tolik věcí které se mi nelíbí a které nechci, až je mi z toho špatněCory píše:
Tak to si potom uz nekupis ziadne nove auto.
A nechapem, ved ked to bude svietit na displeji a hlasit chybu, tak to stale pojde, nic sa neobmedzi ani nic podobne. Ako dovod preco si nekupit nove auto by som to nebral. Kopec ludi jazdi s autami, kde svietia kontrolky CHE a airbagy a co..a nic, hlavne ze to jazdi.
A ze tie snimace stoja vela penazi? Jeden človek, ktorého poznám povedal pamätnú vetu: "Kto si kupuje nové auto, musí mať ešte na jedno."