Luďku, nebudu toho moc prozrazovat

Moderátor: Moderátoři
No co k tomu dodat, ať si to tu popíše Luděk. je to jeho autí.. Já jen k jízdním vlastnostem, páč jsem ho měl možnost vézt cca 350 km takže autu jsme dali Nat 95 a jede jako vítr. skutečně ho pohání malušenký motor ( co jiného k malému autu) a rovnou vám řeknu že na něm bude hodně práce. Nic podstatného ale spousta drobných oprav. Jinak je to fakt perla. Hlavně pro to, že se to nikde nevidí. Před cca 10 lety jeden obchodník od nás v práci s tímhle jezdil, páč mu někdo ukradl auto a tak jezdil s autem od svý ruský manželky. Pak se auto vypařilo. manželka koupila větší. Zpět k autu. naštěstí má relativně velice zdravou karoseri ( co s koroze týče) a motor, přesto že se k němu asi posledních pár tisíc KM nechovali nejlépe je na tom velice solidně. Je potřeba seřídit akorát vůle a vyměnit olej. Prostě klasika. Jinak když si uvědomím k jakému účelu tohle autíčko bude sloužit je mi ho skoro líto. Sice věřím že o něj bude velice dobře pečováno, ale každopádně..Ctirad Vyskočil píše:Měl jsem to štěstí vidět tohle vozítko jako jeden z prvních.(Díky Luďku)
Je to super autíčko.Honí to taková malá krabička,o který mi kluci řekli,že je to motor.![]()
![]()
Škoda,že jich nejezdí víc.Taky bych si tenhle kočár koupil.