Sice to bude vypadat skoro jako vojenský budíček, ale abychom tam byli okolo 10. navrhuji odjezd ze Zličína nejpozději v 7,30 hod. pokud se pojede po dálnici, tzn. sraz na parkovišti tak 15 min. předem. Včera jsem v Plzni byl a využil jsem to k měření času od nájezdu ve Zličíně a centrem Plzně- vyšlo mi 55 minut s tím, že jsem rychlost držel mezi 100 až 110 km/h, pro nás bych doporučoval spíše kolem té stovky. Do Plzně se pravděpodobně pojede bez zastávky a mezi Plzní a Klatovy bych navrhoval krátké zastavení, podle času. Počítám, že z Klatov se pojede po méně kvalitních cestách, takže to je další čas navíc a hrubým výpočtem bychom tam pohodlně do těch 10 mohli být, v nejhorším krátce po 10.
Počítám to podle poklidné jízdy autobusů, dalo by se něco stáhnout, ale vím, jak to občas na silnicích vypadá i v sobotu, že to většinou nevyjde časově podle představ a že se cestou na sraz nikdo asi nechce honit...
Tak co, souhlasí všichni pražáci?
(zatím Já, Radek, možná Brandy a někdo další?)
Pokud se chce někdo další přidat po cestě, je nejvyšší čas se přihlásit aby se podle toho dal případně upravit výpočet a tak!