Nissan: Primera P11,P12; Micra
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan Primera;2.0 16v
Tak u pár aut je to taky kvuli prostoru, že v místě pro mlhovku je např. nádobka ostřikovače
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba kvůli tomu, že v nějakých zemích se jezdí vlevo, tudíž i mlhovka je nad ruhé straně, pokud je jen jedna?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Třeba v Japonsku se jezdí jen vlevo... Ale že by pak zaslepovali tu levou?
ja som na bmw musel dotiahnut este aj kabel, takze si pochodil celkom dobre
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Ted jsem taky tahal jeden kabel a sice na zasuvku do kufru, kvuli autolednici, puvodne jsem si chtel udelat jen prodluzku ze zasuvky zapalovace jenze ona je po vyndani klice ze spinacky vypnuta
®; Člen LKCS
A nebude ta lednice moc žrát? Nevycucá baterku přes noc?
Lednice ma vypinac a v pripade zapnuti ma chranic vybiti baterky jak mile by na baterce nebezpecne kleslo napeti tak se lednice vypne
®; Člen LKCS
A je nebezpečně kleslé napětí schopné auto nastartovat?
To je docela dobrej vynález, na chlazení pití přímo ideální. Kolik taková sranda stojí a jak je velká?
To je docela dobrej vynález, na chlazení pití přímo ideální. Kolik taková sranda stojí a jak je velká?
Kdes k tomu Radůzi přišel? jako dobrý, líbí se mi nejspíš původní značky, to bylo prodaný nový u nás? no ale desítka by byla lepší
Logickej důvod to má, ušetříš na žárovce, na kabelu.... No a když těch aut vyrobíš milion, tak ušetříš za milion žárovek. Prodejnost auta to nezmenší a xtej majitel si to tam po dvaceti letech dodělá na svoje náklady, když ho to moc žereCory píše:Minulesom nad tym premyslal, ze to tak ma vela typov aut. Chapem, ked na svetla nie je priestor, tak to spravia takto, ale ked su svetla symetricke? Ano, ušetria na ziarovke, mozno na kabli, ale ma to nejaky logicky dovod, ze svieti len na lavej strane?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Tož přeju také dobré poježdění a š´tastný návrat do vod Toglliatti
MMCH absence motoru většího než 1.6 (/1.7) sám beru jako velký argument proč zrovna nejít do lady.
MMCH absence motoru většího než 1.6 (/1.7) sám beru jako velký argument proč zrovna nejít do lady.
A k čemu potřebuješ silnější motor ?Voda píše:Tož přeju také dobré poježdění a š´tastný návrat do vod Toglliatti
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Ani moc nepotřebuju,ale jsem mladý a kromě žigulení chci tak rok dva dělat brm brm
V hatchbacku bych to už ani já neřešil,ale jezdím dlouhé trasy(naloženej lidma) a v sedanu by se s tím lépe předjíždělo....
V hatchbacku bych to už ani já neřešil,ale jezdím dlouhé trasy(naloženej lidma) a v sedanu by se s tím lépe předjíždělo....
Silnější motor je lepší kvůli výkonu, krouťáku, výdrži... Nalož do 1,2ky 4 lidi a uvidíš, jak se povleče. Udělej oturbenou a výkonnou 1,2ku a prd vydrží. Kdyby LADA dělala třeba 1,8L, nebo 2,0L, tak si najde určitě víc zákazníků.